Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3648 spørgsmål og givet 6242 svar de sidste 12 år
2014-09-10T16:17:09: 2014-09-11T20:17:46: 2

Brevkassespørgsmål

Føler mig ikke god nok til min kæreste


Jeg har mødt den dejligste fyr i verden og vi er lige blevet officielt kærester. Det er så super dejligt og vi har det egentlig bare godt sammen på alle måder. Problemet ligger i, at da vi mødte hinanden var det et one-night-stand i byen og ingen af os var egentlig klar på et rigtigt forhold. Vi begyndte så småt at se mere og mere til hinanden og fandt dog ud af, at vi virkeligt godt kan lide hinanden. Grunden til at jeg ikke var klar til et forhold var, at jeg havde brug for at udvikle mig som person og prøve at finde mig selv og lære virkeligt at holde af mig selv. Ind i mellem er mit selvværd ret lavt og jeg er forvirret og har svært ved at finde ud af, hvem jeg er og hvad jeg vil. Selv har min kæreste en meget stor personlighed og ved hvad han vil. Jeg føler mig på mange måder ikke god nok til ham, fordi jeg ikke på samme måde kan bidrage med en personlighed og personlige meninger og holdninger. Derfor bliver det jeg fortæller ham og snakker med ham om også ind i mellem ret small-talk agtig og lidt overfladisk. Jeg føler ikke jeg kender mig selv, og jeg føler jeg har brug for tid til bare at finde mig selv etc. Hvad kan jeg gøre nu hvor jeg føler, at min nye dejlige kæreste lidt stopper mig i den proces med at finde mig selv? Hvad kan jeg gøre for ikke at føle at jeg ikke er god nok til ham?
Hilsener mig :)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T21:56:53 1
Josefine
Hej du :)

Hvor er det dejligt du har fundet en sød fyr! Jeg tror sagtens du kan vokse og finde dig selv, på trods af at du er i et forhold, du gør bare som du altid har gjort. Du skal selvfølgelig prøve at ændre den tankegang, der fortæller dig at du ikke er god nok, for det er du! Bare fordi man ikke ved hvad man vil med sit liv, betyder ikke at man ikke er et helt og skønt menneske. 

Du er i en alder, hvor man er ved at finde ud af hvem man er, så det er normalt at gå rundt lidt rodløs, men jeg tror bestemt ikke det er det eneste tidspunkt du vil opleve den her følelse. Måske ved du hvem du er og hvad du vil om et år, men om ti år vil du sikkert noget andet - det er en del af livet. Og det skal ikke stoppe dig i at føle dig glad og være tilfreds med dig selv. 

Jeg tror ikke det kræver andet end tid, erfaringer og oplevelser - det er sådan vi former og udvikler os. Måden vi agerer og reagerer på i samspil med andre mennesker er den måde hvorpå vi lærer noget nyt om os selv og hvem vi er og vil være. Lad være med at bekymre dig for meget om det, du skal nok finde ud af hvem du er!

Knus, Josefine
2014-09-11T18:36:31 1
TuChi

Kære dig.


Du ER god nok! Vi er alle sammen forskellige, og det er kun godt. Verdenen vil være alt for kedelig hvis den kun bestod af mennesker med store personligheder. Med det sagt, synes jeg også, at det er ærgerligt du føler, at han forhindrer din udvikling som person. Dog tror jeg heller ikke, at han gør det med vilje, for at såre dig. Selvom du måske ikke føler, at du er god nok til ham, så er der jo en grund til, at han valgte netop dig. Så noget gør du da rimelig rigtigt :)

Lad os sige, at du havde tid til at finde dig selv: Hvad vil du gøre? Er der noget bestemt du vil ud at opleve? Jeg fornemmer, at du ikke er klar til at give slip på din kæreste. Derfor synes jeg, at du burde overveje om det er ting du kan gøre med din kæreste. På den måde kan I også udvikle jer som par, men også som to individuelle.


Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym