Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3335 spørgsmål og givet 5768 svar de sidste 12 år
2014-09-10T16:17:09: 2014-09-11T20:17:46: 2

Brevkassespørgsmål

Føler mig ikke god nok til min kæreste


Jeg har mødt den dejligste fyr i verden og vi er lige blevet officielt kærester. Det er så super dejligt og vi har det egentlig bare godt sammen på alle måder. Problemet ligger i, at da vi mødte hinanden var det et one-night-stand i byen og ingen af os var egentlig klar på et rigtigt forhold. Vi begyndte så småt at se mere og mere til hinanden og fandt dog ud af, at vi virkeligt godt kan lide hinanden. Grunden til at jeg ikke var klar til et forhold var, at jeg havde brug for at udvikle mig som person og prøve at finde mig selv og lære virkeligt at holde af mig selv. Ind i mellem er mit selvværd ret lavt og jeg er forvirret og har svært ved at finde ud af, hvem jeg er og hvad jeg vil. Selv har min kæreste en meget stor personlighed og ved hvad han vil. Jeg føler mig på mange måder ikke god nok til ham, fordi jeg ikke på samme måde kan bidrage med en personlighed og personlige meninger og holdninger. Derfor bliver det jeg fortæller ham og snakker med ham om også ind i mellem ret small-talk agtig og lidt overfladisk. Jeg føler ikke jeg kender mig selv, og jeg føler jeg har brug for tid til bare at finde mig selv etc. Hvad kan jeg gøre nu hvor jeg føler, at min nye dejlige kæreste lidt stopper mig i den proces med at finde mig selv? Hvad kan jeg gøre for ikke at føle at jeg ikke er god nok til ham?
Hilsener mig :)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T21:56:53 1
Josefine
Hej du :)

Hvor er det dejligt du har fundet en sød fyr! Jeg tror sagtens du kan vokse og finde dig selv, på trods af at du er i et forhold, du gør bare som du altid har gjort. Du skal selvfølgelig prøve at ændre den tankegang, der fortæller dig at du ikke er god nok, for det er du! Bare fordi man ikke ved hvad man vil med sit liv, betyder ikke at man ikke er et helt og skønt menneske. 

Du er i en alder, hvor man er ved at finde ud af hvem man er, så det er normalt at gå rundt lidt rodløs, men jeg tror bestemt ikke det er det eneste tidspunkt du vil opleve den her følelse. Måske ved du hvem du er og hvad du vil om et år, men om ti år vil du sikkert noget andet - det er en del af livet. Og det skal ikke stoppe dig i at føle dig glad og være tilfreds med dig selv. 

Jeg tror ikke det kræver andet end tid, erfaringer og oplevelser - det er sådan vi former og udvikler os. Måden vi agerer og reagerer på i samspil med andre mennesker er den måde hvorpå vi lærer noget nyt om os selv og hvem vi er og vil være. Lad være med at bekymre dig for meget om det, du skal nok finde ud af hvem du er!

Knus, Josefine
2014-09-11T18:36:31 1
TuChi

Kære dig.


Du ER god nok! Vi er alle sammen forskellige, og det er kun godt. Verdenen vil være alt for kedelig hvis den kun bestod af mennesker med store personligheder. Med det sagt, synes jeg også, at det er ærgerligt du føler, at han forhindrer din udvikling som person. Dog tror jeg heller ikke, at han gør det med vilje, for at såre dig. Selvom du måske ikke føler, at du er god nok til ham, så er der jo en grund til, at han valgte netop dig. Så noget gør du da rimelig rigtigt :)

Lad os sige, at du havde tid til at finde dig selv: Hvad vil du gøre? Er der noget bestemt du vil ud at opleve? Jeg fornemmer, at du ikke er klar til at give slip på din kæreste. Derfor synes jeg, at du burde overveje om det er ting du kan gøre med din kæreste. På den måde kan I også udvikle jer som par, men også som to individuelle.


Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Mente han det seriøst?

Hej brevkasse. Jeg havde i et stykke tid skrevet lidt med en fyr. Jeg havde snakket med nogle a...

Aldersforskel

HejsaDet er sådan at jeg er blevet lidt glad for en fyr, og han er også glad for mig.Jeg er 16 og ...

Hvad gør jeg? bakker altid ud

Hej brevkasse, jeg er en ung pige på 18 år der har noget kørende med en dreng på 19, snart 20. J...

Jeg har kysset min bedste veninde

Hej. Jeg er en 18-årig dreng, som skriver til jer, i håbet om et brugbart svar, til en situation j...

Jalousi

Hej! Jeg er en pige der er kærester med en anden pige. Hun er sød, smuk, hun forstår mig, og alt ...

Hvad så nu?

Hej! Jeg er virkelig glad for tiden da jeg har mødt en fantastisk pige. Vi mødtes til en fest hvor...

Jeg har slået op med min kæreste, men jeg fortryder det.

Hej brevkasseJeg er en fyr på 18 år.For nogle uger siden slog jeg op med min kæreste kun 1 uge ef...

jeg er 16 år og kæreste med fyr på 29

hej jeg er en pige på 16 år, der er kæreste med en sød fyr på 29 år. Min mor siger at jeg er a...

Tvivlen er kommet

Hej. Jeg er 27 år og min kæreste er 22, da vi fandt sammen for 8 måneder siden var vi meget nyfor...

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym