Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-09-10T16:17:09: 2014-09-11T20:17:46: 2

Brevkassespørgsmål

Føler mig ikke god nok til min kæreste


Jeg har mødt den dejligste fyr i verden og vi er lige blevet officielt kærester. Det er så super dejligt og vi har det egentlig bare godt sammen på alle måder. Problemet ligger i, at da vi mødte hinanden var det et one-night-stand i byen og ingen af os var egentlig klar på et rigtigt forhold. Vi begyndte så småt at se mere og mere til hinanden og fandt dog ud af, at vi virkeligt godt kan lide hinanden. Grunden til at jeg ikke var klar til et forhold var, at jeg havde brug for at udvikle mig som person og prøve at finde mig selv og lære virkeligt at holde af mig selv. Ind i mellem er mit selvværd ret lavt og jeg er forvirret og har svært ved at finde ud af, hvem jeg er og hvad jeg vil. Selv har min kæreste en meget stor personlighed og ved hvad han vil. Jeg føler mig på mange måder ikke god nok til ham, fordi jeg ikke på samme måde kan bidrage med en personlighed og personlige meninger og holdninger. Derfor bliver det jeg fortæller ham og snakker med ham om også ind i mellem ret small-talk agtig og lidt overfladisk. Jeg føler ikke jeg kender mig selv, og jeg føler jeg har brug for tid til bare at finde mig selv etc. Hvad kan jeg gøre nu hvor jeg føler, at min nye dejlige kæreste lidt stopper mig i den proces med at finde mig selv? Hvad kan jeg gøre for ikke at føle at jeg ikke er god nok til ham?
Hilsener mig :)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T21:56:53 1
Josefine
Hej du :)

Hvor er det dejligt du har fundet en sød fyr! Jeg tror sagtens du kan vokse og finde dig selv, på trods af at du er i et forhold, du gør bare som du altid har gjort. Du skal selvfølgelig prøve at ændre den tankegang, der fortæller dig at du ikke er god nok, for det er du! Bare fordi man ikke ved hvad man vil med sit liv, betyder ikke at man ikke er et helt og skønt menneske. 

Du er i en alder, hvor man er ved at finde ud af hvem man er, så det er normalt at gå rundt lidt rodløs, men jeg tror bestemt ikke det er det eneste tidspunkt du vil opleve den her følelse. Måske ved du hvem du er og hvad du vil om et år, men om ti år vil du sikkert noget andet - det er en del af livet. Og det skal ikke stoppe dig i at føle dig glad og være tilfreds med dig selv. 

Jeg tror ikke det kræver andet end tid, erfaringer og oplevelser - det er sådan vi former og udvikler os. Måden vi agerer og reagerer på i samspil med andre mennesker er den måde hvorpå vi lærer noget nyt om os selv og hvem vi er og vil være. Lad være med at bekymre dig for meget om det, du skal nok finde ud af hvem du er!

Knus, Josefine
2014-09-11T18:36:31 1
TuChi

Kære dig.


Du ER god nok! Vi er alle sammen forskellige, og det er kun godt. Verdenen vil være alt for kedelig hvis den kun bestod af mennesker med store personligheder. Med det sagt, synes jeg også, at det er ærgerligt du føler, at han forhindrer din udvikling som person. Dog tror jeg heller ikke, at han gør det med vilje, for at såre dig. Selvom du måske ikke føler, at du er god nok til ham, så er der jo en grund til, at han valgte netop dig. Så noget gør du da rimelig rigtigt :)

Lad os sige, at du havde tid til at finde dig selv: Hvad vil du gøre? Er der noget bestemt du vil ud at opleve? Jeg fornemmer, at du ikke er klar til at give slip på din kæreste. Derfor synes jeg, at du burde overveje om det er ting du kan gøre med din kæreste. På den måde kan I også udvikle jer som par, men også som to individuelle.


Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym