Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-09-18T17:32:46: 2014-09-21T01:42:04: 2

Brevkassespørgsmål

Kan ikke klare det mere


Hey TheLove.

Jeg har en veninde på 15 som jeg er ret vild med, men hun har en kæreste. og det har hun cirka haft det seneste år bare med op og ned ture, der har været mange gange de har slået op og hvor han virkelig har såret hende, og har også hørt fra hende og andre han har gjort noget virkelig slemt men hun tilgav ham alligevel, og det forstår jeg ikke. jeg har prøvet at skrive til hende at han ikke er den rette, men det er selvfølgelig ikke noget jeg skal afgøre, og hun er alligevel også ligeglad med hvad andre mener, jeg kan bare rigtig godt lide hende og bliver så pisse sur hver gang jeg ser billeder af ham og hende på instagram eller andre steder, det er som en kniv i hjertet og ville bare ønske jeg kunne gøre noget, men det kan jeg ikke. bliver rigtig ked af det og har allermest bare lyst til at komme væk fra det hele og ikke tænke på de faktisk er sammen, jeg føler hun glemmer mig når de er sammen, og det pisser mig virkelig meget af, for jeg vil ikke miste hende bare fordi hun har ham. men det ved jeg et eller andet sted jeg måske kommer til, jeg elsker hende og vil selvfølgelig godt have hun er lykkelig men ikke med ham, men med mig. vi gik i skole sammen men ikke mere da jeg blev smidt ud for cirka 1 uge siden eller noget, plejet altid at glo på dem når de kysset eller andet og det såret mig bare endnu mere, men nu går jeg ikke i skole med dem mere, så det hjalp lidt men jeg har stadig ikke så meget kontakt med hende og jeg tror det er fordi ham, hun bruger kun tid på ham og tænker ikke på andet end ham, forstår godt hun er glad osv.. men det kan ikke blive ved på den her måde, har længe overvejet bare at droppe hende og slet ikke tage kontakt til hende mere da det også altid er mig der tager kontakt først og aldrig hende, er træt af det hele og er træt af hende, men stadig kan jeg jo ikke undvære hende og det er det der er problemet. hjælp! hvad skal jeg gøre?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-20T09:48:37 1
Nanna

Hej ”anonym”

VI kan desværre ikke selv bestemme hvem vi forelsker os i, og det kan være rigtigt svært hvis den anden person ikke gengælder de følelser. Det lyder til at i har haft jeres op og nedture og det kan være nemt at blive irriteret på hende når du ved hun er sammen med en anden og selvfølgelig er det svært for dig at se på dem være sammen. Det er også helt naturligt du ikke bryder dig om ham og især hvis du ikke synes han behandler hende ordenligt som du synes hun fortjener. Mit råd vil dog klart være at droppe hende og prøve at komme videre- hun har en kæreste som det lyder til hun ikke forlader. Du skriver du stoppede på skolen for en uge siden- det kan være din chance for at starte på en frisk- nu skal du ikke længere se dem sammen og blive mindet om dine følelser hverdag. Hvis du stadig godt vil være venner med hende og du er ked af det altid er dig der skal skrive til hende synes jeg klart at du skulle snakke med hende og fortælle hende at det gør dig ked af det at du føler dig glemt når hun er sammen med ham.

Jeg håber du kan bruge mit råd

Held og lykke

-Nanna

2014-09-20T12:08:03 1
Josefine
Hej du !

Jeg kan godt forstå du er såret og føler dig afvist, for det er rigtig svært at kunne lide en som man ved man ikke kan få. Måske er det meget godt du ikke længere går på skolen, så du kan få lidt afstand fra det og glemme hende i en tid. Men så skal du også lade være med at opsøge hende på instagram og facebook, for ellers bliver du ved med at sidde fast i det.

Det nytter, som du selv siger, heller ikke noget at udtrykke sin holdning til deres forhold, mere end en gang, for det er og forbliver hendes beslutning, og det er heller ikke din sag. Det kan kun ende med at blive en rift i jeres venskab.

Så prøv at komme lidt væk fra det og find noget at lave som kan få dine tanker væk fra det, og husk på at du nok skal finde en pige på et tidspunkt, som gengælder dine følelser :)

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym