Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2019-01-31T11:55:55: 2019-02-01T23:02:23: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor ikke kærester?

Indsendt af pige12 år


Der er den her dreng vi kyssede cirka for 2 uger siden. Jeg kan godt lide ham og jeg har spurgt om kærester. Han sagde Nej men har sagt hende godt kan lide mig. Han har sagt jeg er bare hendes bedste pige ven. Alle vores venner siger at vi skal være kærester. Vi har snakket meget om det i 2 timer og 30 minutter de sidste par uger. Vi er bare venner men jeg vil så gerne være hans kæreste Hvad skal jeg gøre?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-01-31T22:52:31 1
Tia

Kære Du,

Øv det er så ærgerligt, når den person man kan li', ikke kan li' én på samme måde. 

Din ven har sagt, at han godt kan li' dig. Men måske prøver han at holde dig hen, fordi han er i tvivl, om han vil være kærester. Måske skal han bare have lidt tid, så kan det være, at han gerne vil være kærester med dig. Det er ikke til at sige. Følelser kan vi ikke bestemme over selv. Måske er han bange for, at jeres venskab bliver ødelagt, hvis i bliver kærester? Det kan du prøve at spørge ham om. Det kan være, han har et svar, men det kan også være, at han heller ikke selv ved det.

Lige meget hvad er det nok ikke en særlig god ide at presse ham og blive ved med at spørge om i skal være kærester, for så ender han nok med at blive træt af jeres venskab. Gi' ham noget tid, måske bliver han mere og mere interesseret i dig, som tiden går. Indtil da kan du glæde dig over, at du stadig kommer til at se ham tit, og han stadig er din bedste ven.


Jeg håber, du finder ud af det.

Kærligst Tia

2019-01-31T23:45:12 1
Zhino

Hej med dig,

Jeg tænker, at det bedste du kan gøre er at tale med ham om det, således at du får mulighed for at fortælle ham, hvordan du virkelig har det, og hvor han har mulighed for at uddybe, hvorfor han sagde nej til at starte med. For det lyder som om, at I begge er meget gode venner. Dét at I er så tætte, kan være med til at gøre samtalen nemmere og mere tryg, da det virker til, at I er vant til lange samtaler og har nemt ved at snakke sammen. Derudover tror jeg, at det kan være en god idé at fortælle jeres fælles venner, at de skal give jer noget plads til at beslutte, hvorvidt I ønsker at være et par. For selvom de muligvis har noget godt i sine, så kan deres holdninger modsat medføre et pres, som gør hele situationen sværere at forholde sig til.

Held & lykke med det! :)


Venligste hilsner 

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym