Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2019-03-14T04:23:41: 2019-03-17T12:38:01: 3

Brevkassespørgsmål

Afstand til kæresten

Indsendt af pige14 år


Hejsa 

Jeg er en pige på 14, Jeg har sammen med min kæreste i snart 4 måneder og vi har ikke set hinanden, vi har kun snakket over snap eller messenger......jeg vil virkelig gerne ses med ham, men når vi skriver sammen hva vi ska lave tænker han kun på at have samleje med mig, så bliver jeg bare usikker på om det er det rette og ses med ham, når han kun tænker på samleje...hva ska jeg gøre?? 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-03-16T13:22:20 1
Sofie

Kære du, 

Jeg forstår da godt, du gerne vil møde din kæreste, hvis ikke I har set hinanden endnu.

Du skriver, om det er det rette at ses med ham, når han kunne tænker på samleje, fordi du bliver usikker på det. Jeg synes, du skal fortælle ham, at du gerne bare vil se ham og være sammen med ham uden samleje, fordi du usikker på det. Er du ikke klar til samleje med ham og er utryg ved det, er det helt OK - det skal føles rigtigt for begge parter, også selvom din kæreste synes noget andet. Ingen skal tvinges til noget, de ikke har lyst til.

Hvis du ikke synes om at ses med ham, når han ikke tænker på andet, synes jeg, du skal overveje, om I to er rigtige for hinanden. Det finder du ud af ved at mærke efter helt nede i maven.

De bedste hilsner,

Sofie

2019-03-16T16:17:16 1
Zhino

Hej med dig,


Dét at være kærester indebærer, at man kan være åbne og ærlige overfor hinanden, hvilket kun kan lade sig gøre, hvis I kommunikerer med hinanden, om hvordan I har det. Derfor tænker jeg, at det er vigtigt, at du får snakket med ham om, hvad du er interesseret i at lave. Det kan derfor være en god idé enten at ringe eller mødes med ham for at fortælle ham, hvordan du egentlig har det, når han kun tænker på at have samleje. Derudover er det enormt vigtigt, at du holder fast i, hvad du selv har lyst til. Hvis du på nogen måde komme i en situation, hvor du enten føler dig presset til at skulle gøre noget, du ikke har lyst til eller er komfortabel med, så sig fra. Hvis han udtrykker, at han kun er interesseret i at have samleje, så tænker jeg, at det kan være en god idé at genoverveje, om du ønsker at være i det forhold. Et forhold indebærer og består nemlig af meget mere end kun det fysiske, og derfor vil jeg mene, at du skal fortælle ham, hvordan du har det, så I kan få talt om det.


De venligste hilsner

Zhino

2019-03-16T16:42:23 1
Kristiane

Hej med dig 

Jeg kan godt forstå, at du synes det er mærkeligt, at han er så fokuseret på sammenleje når i er sammen. Mit bedste råd til dig er, at prøve at tale med ham om det. Forsøg at lav en aftale med ham, hvor i skal ses, hvor du kan få ham fortalt om dine tanker. Så har du mulighed for at snakke med ham om, at du for det første gerne vil se ham noget mere, fordi der er noget andet over at mødes sådan rigtigt sammenlignet med at skrive eller snappe sammen. Og for det andet kan du fortælle ham, at du også gerne vil lave noget andet end at have samleje når i så ses. 

Hvis han ikke kan acceptere, at du også gerne vil lave andet, når I er sammen, så synes jeg du skal overveje om det virkelig skal være jer. Samleje skal kun være i forholdet i den mængde i begge ønsker. 


Jeg håber mit råd kan hjælpe dig. 

- Kristiane 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym