Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2019-03-28T12:38:37: 2019-04-01T01:59:34: 2

Brevkassespørgsmål

Kærligheds problemer

Indsendt af dreng14 år


Hejsa brevkassen. 

Jeg har døjet med dette problem i lang tid nu, og tænkte at i måske ville kunne give mig et råd eller to. Jeg startede i en ny klasse for lige godt og vel 10 uger siden. Og siden dag et har jeg ikke kunne tænke på andet en den her pige. Jeg kan simpelt hen ikke få hende ud af mit hovede. Jeg lider af søvnproblemer fordi jeg bliver oppe og skriver digte om hende. Hun er (The love of my life) og jeg vil bare sååå gerne have at hun føler det samme om mig. Vi snakker godt sammen ovre i klassen, og i sidste weekend skrev vi sammen i godt og vel 17 timer! Men fra den ene dag til den anden gik hun fra at være min bedste ven på Snapchat til at ligge nummer sidst. Hun svarer mig aldrig mere, men i klassen er det hele som det plejer. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. For som sagt, hun snakker til mig i virkeligheden, men svarer mig aldrig når jeg skriver til hende. Jeg kan se at hun ser mine beskeder, men bare vælger ikke at svarer. Jeg kan ikke leve sådan her. Jeg har overvejet mange ting, såsom selvmord eller at ignorere hende også. Men jeg kan ikke gøre det. Jeg ved at der er to piger som har et crush på mig, og de er begge meget søde. Men det kan ikke være dem. Det skal ikke være dem. For den eneste jeg vil have er hende. 

Jeg håber at i har nogle råd til mig.

Hilsen Den knuste dreng's hjerte.

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-03-30T23:35:57 1
Gustav

Hey du!

Det lyder virkelig som en hård situation, som du står i. Forelskelser kan være vanvittig fede at være i, men de kan også være benhårde. Særligt hvis den, som man er interesseret i, ikke viser en samme form for interesse tilbage.

Du beskriver, at i snakker godt sammen i skolen, men hun er begyndt at stoppe med at svare på dine beskeder på snapchat. Selvom det selvfølgelig kan virke hårdt, så vil jeg først råde til at have is i maven. Der kan være en god begrundelse for, hvorfor hun gør, som hun gør.

Hvis jeg var dig, så ville jeg fokusere på, at i snakker godt i virkeligheden. Det er jo et godt tegn! :-) Har i prøvet at hænge ud udenfor skoletiden? Ellers kunne det være et naturligt skridt at tage. Prøv at hør hende, om hun ikke vil hjem og se en film, gå en tur rundt i lokalområdet, tage i biografen, tage på cafe eller lignende. Hvis det er lidt for grænseoverskridende bare at være jer to, så kunne i arrangere, at i er en lille gruppe de første par gange.

Hvis det med snapchat generer dig for meget, så kan du prøve at spørge hende. Du må passe på, at du ikke virker bebrejdende, men hvis det passer ind i samtalen, så kan du jo godt spørge hende, om der er en speciel grund til, at hun er stoppet med at svare på snapchat. Som jeg skrev tidligere, så kan hun have en god grund til det, der ikke har noget med dig at gøre.

Så for at opsummere, så synes jeg, at du skal fokusere på, hvordan i er sammen i "den virkelige verden" og ikke så meget på snapchat. Hæng ud med hende efter skoletiden og se, hvordan det udvikler sig :-)

Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

2019-03-31T21:34:58 2
Simone

Kære du,


Ulykkelig kærlighed kan være rigtig svær men stol på mig når jeg siger at man godt kan komme igennem et knust hjerte og blive glad igen - og det kan du også! Selvmord er aldrig den rigtige løsning og jeg synes du skal tage disse tanker alvorligt ved at søge hjælp enten hos dine forældre, en anden voksen du stoler på eller en professionel instans. Husk på det blot er en svær periode du går igennem lige nu! Forelskelse er næsten en sygdom til tider, især hvis den ikke er gengældt og derfor kan jeg godt forstå det er hårdt for dig. 


Det virker dog til at hun har en eller anden form for interesse for dig siden hun er god ved dig i skolen. Har du overvejet at tage en snak med hende om hvorfor hun ikke svarer dig længere? Du kan evt. sige til hende at du nyder hendes selskab og derfor gør det også ondt på dig når hun ikke svarer dig og derefter lader som om ingenting er sket når I ses i skolen. Hvem ved, måske ligger der en helt legitim grund til, hvorfor hun ikke har haft mulighed/overskud til at svare på dine beskeder. Man ved ikke altid hvad andre går og tumler med. 


Jeg håber du kan bruge mine råd til noget! Jeg håber alt det bedste for dig og håber du vil søge hjælp, hvis du føler du står i en situation, du ikke selv kan håndtere. Jeg ved ikke hvor du befinder dig henne i landet, men jeg kan anbefale dig at tage hen til Headspace, hvis der ligger en i nærheden af dig. Ellers synes jeg du bør kontakte din læge - enten selv eller med hjælp fra dine forældre - som kan hjælpe dig videre i systemet, så du kan få den hjælp du føler brug for. 


Mange kram

Simone


Ps. Husk du er et menneske med værdi! Alle fortjener et godt liv - også dig. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym