Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3228 spørgsmål og givet 5588 svar de sidste 11 år
2019-05-14T03:23:47: 2019-05-21T19:36:11: 1

Brevkassespørgsmål

Er magien forsvundet

Indsendt af pige23 år


Hej.

Jeg skriver fordi jeg er enormt forvirret over mit forhold. Min kæreste og jeg har været sammen i 6 år. Vi er begge i starten af 20eren. Ud ad til har vi det godt sammen, men vores sex liv fungere ikke. Vi elsker hinanden over alt på jorden, men det er som om gnisten er forsvundet :( jeg har ikke den mindste tvivl om at min kæreste skal være far til mine/vores børn, den dag det kommer. Jeg vil gerne blive gamle sammen med ham. Det samme vil han. Men Vores sexliv har det sidste halve år gået ned at bakke, jeg har flere gange snakket med min kæreste om det, spurgt ind til om jeg kan gøre noget anderledes eller bedre? Men jeg får af vide det ikke er mig, men ham der er noget “galt” med! Han er begyndt at åbne sig mere op overfor mig, hvilken jeg er rigtigt glad for, for sex er et ømt emne af snakke om. Han har fortalt mig han ikke rigtigt tænder på mig på samme måde mere, som han har gjort for nogle år tilbage. Hvilket gør mig ked af det, usikker og bange for st miste ham :( Jeg har lidt svært ved at forstå hvorfor, da jeg selv syntes jeg er blevet en flot ung kvinde med årene, jeg har også tabt mig 20kg. Jeg vejede næsten 90 kg. Tilbage i 2016. Jeg var desværre sjældne glad for mig selv, derfor valgte jeg at gøre noget ved det. Det eneste ved mit vægt tab jeg er ked af, er at mine bryster er forsvundet, og jeg syntes faktisk de hænger “en del” i forhold til jeg er så ung. Jeg har spurgt ind til om det er mit vægt tab der har ødelagt  Hans lyst til mig, men det siger han det ikke er.

Som sagt vi elsker hinanden utroligt højt, og vi vil rigtigt gerne havde det til at fungere igen, nogle gode råd til hvad vi kan gøre? 

Mvh 
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T23:20:06 2
Michelle

Hej med dig :-) 


Jeg synes at det lyder rigtig godt at I forsøger at kommunikere omkring hvad problemet er. Jeg tænker også at det er her det virkelige arbejde ligger for at løse jeres problem. Det virker til at du har det okay med dig selv og hvordan du ser ud, udover dine bryster. Jeg tænker på om dine bryster har ændret på dit forhold til din krop? Er du blevet mere blufærdig overfor ham? Hvis du er, tænker jeg at det kunne være godt at arbejde med det, for hvis ikke du selv føler dig godt til pas, tænker jeg at det godt kunne havde en virkning på ham. Men jeg tænker også at der måske kunne ligge noget i at du har tabt dig, nu ved jeg ikke hvordan din kæreste ser ud? Men min tanke er at det, at du er begyndt at gå mere op i dig selv og forsøge at være sunder, måske kan havde fået ham til at tænke over at han måske ikke er helt tilfreds med sig selv? 
Der udover tænker jeg at ens kærlighed og syn på hinanden godt kan ændre sig over årene. Dette betyder ikke at man ikke elsker eller tænder på hinanden mere, men hvis man hele tiden sammenligner med hvordan tingene var før, så går man glip af hvad der er dejligt ved hinanden lige nu. Når man først finder sammen, er sex ofte redt hedt, man er helt vilde med hinanden og skal også lige lære hinanden at kende sexuelt og derfor tænker jeg at sex bare er det mere ''spændende'', men med tiden sætter ''hverdagen'' ind, man har lært hinanden at kende, ved hvad den ene og den anden godt kan lide. I kunne for eksempel overveje at ''spice'' tingene lidt op og begynde at udforske sex sammen på ny, med for eksempel legetøj eller erotiske spil og lege. 
Og så husk at nærværd også er rigtig vigtigt, husk at kysse og kramme i løbet af dagen, ''rose'' hinanden og give komplimenter. 
Men først og fremmest er kommunikation vigtigt, så fortsæt endelig med at snakke om hvad der er galt. 


Jeg håber at du kan bruge mit svar, du er altid velkommen til at skrive her ind igen. 


De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym