Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2019-05-16T18:15:21: 2019-05-19T11:29:34: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg tror han har en anden.

Indsendt af pige20 år


Jeg set en fyr i 5 måneder. Men jeg har de sidste 4 måneder lagt mærke til han skriver meget med en pige. Jeg har set hurtigt i vinduets glas de skriver hjerte og skat til hinanden. Han siger der ikke er noget, jeg ved ikke om jeg skal kontakte hende og spøger om de er kærester? Da jeg ved de har kendt hinanden i mange år. Jeg håber I kan hjælpe mig. 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T23:27:02 2
Michelle

Hej med dig :-) 

Det lyder som en rigtig ubehagelig situation at stå i.. 

Jeg tænker at du skal prøve at tage en ordentlig snak med din fyr, jeg kan ikke helt fornemme om i er kærester eller om i stadig er på stadiet før kærester? 

Jeg tænker at du skal sætte dig ned og snakke med ham igen, fortælle hvad det er du har set og så sige hvordan du har det med det. Måske også lige at få defineret hvor I er henne i jeres forhold, er i sammen eller er i ikke sammen, må man se andre osv. Hvis han bliver ved med at sige at der ikke er noget, synes jeg at du skal lytte til din mavefornemmelse for at se hvad du skal gøre. Jeg kan desværre ikke rigtig svare dig på om du skal skrive til hende eller ej, det synes jeg at du skal gøre op med dig selv, efter du har prøvet at snakke med ham igen. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget og du er altid velkommen til at skrive her ind igen. 

De bedste hisner 

Michelle 

2019-05-19T07:19:25 1
Sofie

Kære du,

Jeg kan godt forstå, du synes, det er underligt, at han skriver hjerte og skat med en pige, mens I har set og ser hinanden.

Det, som jeg synes, du skal gøre, er ikke at kontakte pigen og spørge hende, om hun er kærester med ham, du ser. I stedet synes jeg, du skal spørge ham, hvordan det kan være, at han skriver hjerte og skat til hende, når I ser hinanden, fordi det synes du faktisk er ret underligt. Du må være lidt insisterende. Især hvis du rigtig godt kan lide ham!

Held og lykke med det!

Kærlig hilsen,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym