Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2019-06-16T08:53:10: 2019-06-18T19:02:22: 2

Brevkassespørgsmål

Svigtet af ex

Indsendt af pige19 år


Det er sådan at jeg som overskriften siger er blevet svigtet af min ex. 

Jeg kan slet ikk kommer over det og det fylder så meget i min hverdag. Jeg er 19 år gammel oh burde tage i byen og feste og få kysset med nogle fyre. Men det kan jeg bare ikk, 

Sidste sommer var vi sammen og og vi hyggede osv. Alt det her endte ud i at vi havde sex sammen dagen efter har han blokeret mig alle steder. Han var min bedste ven gennem de sidste 13 år. 

Idag har jeg lidt kørende med e ny fyr men det at skulle have sex og få et tæt forhold. Det kan jeg ikk jeg føler mig for usikker. 

Hvad skal jeg gøre? Jeg kan godt li den nye fyr:-(

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-06-16T20:57:59 2
Benedicte

Hej du, 

Først og fremmest synes jeg, at du skal overveje, om du vil have kontakt til din eks igen eller ej. Det kan være svært at komme videre, hvis du stadig holder fast i og tænker på din eks. Måske skal du beslutte dig for, at du ikke vil tænke på ham mere og komme videre. Det lyder nemmere sagt, end gjort, men til tider kan det hjælpe, at tage en beslutning og lave nogle regler. Det kan være, at du stadig kigger på billeder af ham eller snakker om med dine veninder, men måske i virkeligheden burde stoppe? Det kan også være, at du har brug for at få snakket tingene ud med ham, så du kan få en afslutning og forstå hvad der skete. Han lyder egentlig lidt som en idiot, og jeg kan godt forstå, at det har sat sine mærker i dig.

Situationen i sommers har så desværre gjort, at du føler dig usikker på et nyt forhold, hvilket jeg godt forstår. Nogle gange skal der bare tid til, og det er helt okay. Mit bedste råd til dig er, at snakke med din nye fyr om hvad der skete. Det hjælper altid at snakke om tingene, og hvis han er rigtig for dig, er jeg sikker på, at han vil lytte til dig. Hvis han er en god fyr, vil han 100% forstå hvordan du har det, og så kan I tage den med ro. Man behøver ikke altid have sex med det samme - især hvis man ikke er klar til det. Derudover skriver du, at du "burde tage i byen og feste og få kysset med nogle fyre", hvilket ikke er sandt. Det kan godt være, at du føler, at du burde gøre de her ting, men det synes jeg bestemt ikke. Det er helt okay at tage den med ro, og jeg har personligt kun kysset med én fyr i mit liv, som jeg nu har været sammen med i seks år. Du behøver ikke gøre nogle ting, fordi andre gør det, eller fordi du plejede at gøre det. Det vigtigste er, at du passer på dig selv og gør hvad du føler er det rigtige.

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget.

- Benedicte 

2019-06-17T01:33:48 1
Zhino

Kære du

Det er jeg ked af at høre, og det er da helt forståeligt, at det er svært at komme videre fra det hele. Selvom du kan lide denne nye fyr, så tænker jeg, at det er vigtigt, at du tager det i et tempo, som du selv er komfortabel med. Du skal vide, at det er okay at vente og tage god tid med at lære den nye fyr at kende. Du skal ikke føle dig presset eller forpligtet til at skulle indgå i et nyt forhold, og gør det kun, hvis du oprigtigt føler, at du har lyst til det. Jeg tænker også, at det kan være en god idé at fortælle den nye fyr, hvorfor du er usikker, således at han også har mulighed for at forstå, hvorfor du netop har det på denne måde. At tale om det med en anden kan også være en god måde at komme videre, og det kan måske hjælpe dig med at indse, at du fortjener meget bedre end, hvad din ekskæreste har udsat dig for.

Bedste hilsner
Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym