Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3433 spørgsmål og givet 5920 svar de sidste 12 år
2019-06-30T15:42:21: 2019-07-03T20:22:35: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af pige14 år


Hej, i 8 klasse, snart 9. 

Jeg har været vild med en dreng fra min klasse i et stykke tid, og vi har været lidt flirtende og sådan noget. 

Og da min vendinde Laura holdte fest her for et stykke tid siden kyssede han mig, og vi snakkede ikke rigtigt om det mere, vi lod bare som ingenting. 

Men her i går var der en fest for 8 og 9 klasse og jeg blev rimeligt fuld, og det endte med at jeg troede han var sur på mig over at vi havde kyseet, fordi han ikke gad og snakke med mig, så min vendinde Laura, som godt ved at vi har kysset, gik over lidt senere og spurgte ham. 

Han endte med at sige at han ikke var sur på mig men bare ikke ville have noget med en pige fra klassen igen, da det endte skidt sidste gang. Og det kan jeg godt forstå men nu er jeg rimeligt træt af at han bare kysser mig uden grund, når jeg faktisk tror at det kunne blive til noget, så jeg ved overhovedet ikke hvad jeg skal gøre.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-07-02T13:59:08 1
Gustav

Hey du!

 

Jeg kan godt forstå, at du har svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre i denne situation.

Du skriver, at du er træt af, at han kysser dig, når du tror, at det kan blive til noget. Ud fra det, så tænker jeg lidt to ting: at du er i tvivl om, hvad du skal gøre herfra, men du sidder også med en skuffelse over, at han lagde op til mere end, hvad han så egentlig har lyst til.

 

Mit første råd er, at du bliver nødt til at snakke med fyren selv. Du skal ikke sende en veninde, for jeg tror, at du har brug for at få en god og ærlig snak med ham. Det kan I ikke få, hvis din veninde skal være mellemmand.

Derfor synes jeg, at i skal få lavet en aftale, hvor i kan være alene - I kunne gå en tur, tage på en cafe eller noget andet "neutralt" - så i kan snakke stille og roligt. Her kan du få lov til at høre hans version, og du kan få lov til at italesætte denne træthed, som du giver udtryk for i dette brev. Her kan du også finde ud af, om der er nogen chance for, at i kan få noget op at køre eller ej.

 

Hvis han er total afvisende overfor at få noget op at køre, så må du acceptere det. Selvom det gør selvfølgelig vil gøre ondt. I det tilfælde vil mit bedste råd være at bruge dine veninder her og passe på dig selv. Selvom han siger nej, så er der en anden sød fyr derude :-)

 

Men det hele starter med den snak med den her fyr. Jeg håber, at du kan bruge mit svar! Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


2019-07-02T21:27:35 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 


Hmmm, som jeg forstår det at du skriver, så er du interesseret i at se om det kunne blive til noget mere i mellem jer? 

Jeg kan godt forstå at du ikke synes at det er helt i orden at han kysser dig, hvis han ikke er interesseret i mere. Jeg tænker dog at det at han kyssede dig, måske vidner om at han faktisk er interesseret i dig, men at han bare er nervøs for at ende med at stå i samme situation som tidligere. 
Du kan prøve at snakke med ham om det? og sige at du altså ikke synes at det er okay og at du gerne vil kunne snakke med ham, men at hvis han ikke vil være sammen med dig, så skal han lade være med at kysse dig. Du kan sige at i sagtens bare kan være venner og hvem ved, måske kan det udvikle sig til noget mere på sigt? ;-)


De bedste hilsner  

Michelle (-:

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym