Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3219 spørgsmål og givet 5579 svar de sidste 11 år
2019-07-18T18:46:46: 2019-07-24T09:40:36: 2

Brevkassespørgsmål

Er 18 år og har aldrig haft en kæreste

Indsendt af pige20 år


Hej TheLove! har virkelig brug for nogle gode råd! Jeg er en 18 årig pige og jeg har aldrig haft nogen kæreste.. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke er tiltrækkende nok eller måske fordi jeg ikke er interessant. 

Jeg prøver i i hvert fald at være udadvent og tag til fester osv.. Jeg har også prøvet det med dating sider og er gået på blind dates nogle få gange, men det er aldrig blevet til noget. 

Jeg har ikke en perfekt krop, har nogle former og så bruger jeg briller, kan det være noget der frastøder fyre? 

Fordi jeg er ved at blive rimelig gammel så synes jeg ikke det er så fedt at ikke have haft nogle kærester overhovedet. Er begyndt at blive lidt desperat da jeg virkelig ønsker at have en kæreste (: 

Så Hjælp mig!

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-07-19T11:27:38 1
Kristiane

Hej med dig 


Først og fremmest kan jeg godt forstå at du gerne vil have en kæreste. Når det er sagt, bestemmer man desværre ikke altid, hvornår man lige møder en man forelsker sig i - og at vedkommende også bliver forelsket i en selv. Jeg synes også det er vigtigt at pointere at det ikke er ualmindeligt ikke at have haft en kæreste når man er 18 år. Selvom jeg godt kan forstå du gerne vil have en kæreste, og gerne snart, så er det også vigtigt at finde en du virkelig synes er sød og som kan lide som som du er. Jeg er overbevist om, at dit udseende ikke har noget at gøre med sagen, men at du bare ikke har fundet den rette endnu. 


Det lyder til du har prøvet det meste af, hvad jeg ville anbefale dig at gøre. Derfor er mit bedste råd til dig også at forsøge at slappe af, være dig selv og nyde dit liv som det er nu. Forsæt endelig med at gå til fester og være social, hvis det er noget du godt kan lide. 

Online dating synes jeg at have hørt delte meninger om, men jeg hører bestemt mennesker der finder hinanden den vej igennem. Men igen synes jeg det vigtigste er, om du har lyst til at være på datingsider og de ting det fører med sig? 


Mit bedste råd til dig er derfor at gøre op med dig selv, om du er komfortabel ved at være til fester, på dating sider osv. For hvis ikke du er det, synes jeg ikke du skal lede efter en kæreste der. Der er massere af mennesker i din alder der ikke har en kæreste, så jeg er sikker på at du nok skal få en kæreste med tiden, også selvom du ikke direkte leder efter en.


Jeg håber du kan bruge mine råd. 

- Kristiane  

2019-07-21T15:11:41 1
Zhino

Hej med dig,


Det er så forskelligt fra person til person, hvornår man får en kæreste. At du ikke har haft en kæreste endnu betyder ikke, at du ikke er tiltrækkende eller interessant nok. Jeg tror derimod, at det skyldes, at du ikke har fundet én, der er noget for dig. Jeg tror, at det er vigtigt bare at være sig selv, og så skal det nok komme helt naturligt. Og som du skriver, så er du udadvendt og social, som helt sikkert er en positiv kvalitet at have. Jeg mener bestemt ikke, at det at gå med briller eller at have nogle former er noget, der frastøder fyre. Tværtimod tror jeg, at de fleste fyre finder det attraktivt, at en pige har nogle former.


Venligste hilsner 

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym