Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2019-07-24T06:43:18: 2019-07-28T21:35:55: 1

Brevkassespørgsmål

Ødelagt venskab

Indsendt af pige15 år


Hej, jeg har virkelig brug for hjælp. Jeg har en veninde som jeg elsker utroligt højt og jeg har gjort noget rigtig dumt. Hun har været ret forelsket i en fyr i lidt tid. Jeg er så i sommerhus og på der sendte er han begyndt at skrive ret meget til mig. En aften/nat, skriver ham of mig så sammen og ham spørger om jeg ikke vil sende noget til ham, (altså nudes og sådan) og først siger jeg at drt ikke er en god ide, men han for tilsidst overtaler mig og vi sende lidt  begge to. Jeg har med det samme dårligt samtidighed og beder ham om ikke at sige noget til nogen for vil gerne selv sige det til min veninde. Vi er sammen ugen efter hvor jwg så ikke siger noget fordi en anden også er der. Jeg ligger søvnløs hele natten af dårlig samvittighed. Næste dag sender jeg så en masse videosnaps til hende hvor jeg siger det hele til hende og forklare situationen. Hun bliver sur på mig og ked af der, hvilket jo er meget forståeligt. Jeg er vildt bange for at vores venskab er fuldstændig ødelagt for hun skrev at hun ikke vidste om hun kunne snakke med mig igen og det gør mig så ked af det for hun er jo min allerbedste veninde og ville virkelig ikke høre hende ked af det på nogen måde. Er der en måde jeg kan rede det på? Hjælp!

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-07-28T13:29:04 1
Maja

Hej!

Tak for dit spørgsmål. 


Jeg vil personligt spørge min veninde, om hun kan tilgive mig på et tidspunkt. På den måde kan du få en fornemmelse af, om hun "bare" har brug for tid eller om hun så såret, at hun ikke ser at jeres venskab kan reddes. Jeg vil personligt tage min del af ansvaret, og undskylde som veninde over for hende. Jeg tror at det er vigtigt, at din veninde for tid til at tænke over tingende, men samtidig skal hun ikke glemme dig. Hvis jeg forstår det rigtigt, har i været veninder i lang tid, og er gode veninder - hvorfor skal hun smide det væk? Men det er samtidig vigtigt, at du får opbygget hendes tillid til dig igen. Måske kunne du tage hjem til hende, om snakke med hende om situationen. Nogle gange er en personlig samtale bedre end over SMS. Vis hende at du oprigtigt er ked af det, og at du er villig til at opbygge hendes tillid til dig. Overvej måske om i kan indgå en "aftale" om hvordan man skal håndtere lignende situationer i fremtiden. 


Håber du kan bruge svaret til noget. Jeg ønsker dig al held og lykke med genforeningen. 


De kærligste hilsner 

Maja

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym