Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3646 spørgsmål og givet 6232 svar de sidste 12 år
2019-07-26T14:18:14: 2019-07-28T21:36:14: 1

Brevkassespørgsmål

Forvirret pige

Indsendt af pige17 år


Kære brevkasse 


Jeg er en pige på 17 år som går i 1.g. Da jeg gik i 8 klasse var der en dreng som viste interesse for mig, men jeg afviste ham. Så jeg begyndte at spørge på forskellige sociale medier om venner. Hvilket han ikke svarede på og jeg skrev også til ham og spurgte hvordan det gik. Alt dette gjorde jeg fordi han likede et billede af mig og min veninde på hendes instagram, og han følger hende ikke eller har liket hendes andre billleder. Derfor troede jeg han var interesseret fordi vi havde blokeret hinanden, som er en længere historie. Jeg har prøvet at komme videre uden held, jeg ender altid med at tænke på hvad der var sket hvis jeg ikke havde afvist ham så mange gange.

Jeg skal snart til reunion, hvor jeg ved at han kommer. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal opføre mig, for jeg føler mig lidt til grin for at skrive til ham når han ikke har svaret. Alligevel er jeg stadig interesseret. Det skal lige siges at hans rigtig gode ven var forelsket i mig, kan det havde nogen grund til han ikke svarer mig. Samtidig ved jeg ikke om jeg er forelsket i ham eller hvordan jeg lige pludselig begyndte at få følelser for ham. Jeg er rigtig forvirret


Kærlig hilsen 

En forvirret pige. 
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-07-28T18:11:15 1
Simone

Hej du,


Vi mennesker er oftest tiltrukket af det vi ikke kan få og jeg tror også det er det, der er tilfældet her. Han var ikke interessant i 8. klasse, da du vidste han var interesseret i dig, men nu hvor han er blevet lidt mere hard to get, så begynder han at blive interessant igen. 


Det er selvfølgelig aldrig sjovt at blive afvist og kan godt forstå, hvis du har det akavet med at skulle se ham til reunion, nu hvor han ikke har svaret dig. Dog synes jeg bare du skal prøve at glemme det og opfører dig ligesom du ville have gjort, hvis de beskeder ikke var blevet sendt :-) Smil, vær glad og venlig overfor ham og hvis du mærker at stemningen er til det, så kan du jo evt. trække ham til side i løbet af aftenen og få en snak med ham. Du behøver ikke nødvendigvis at erklærer din kærlighed til ham lige med det samme, men bare fortælle ham at du savner at have ham som ven og hvis han har lyst, så kunne du godt tænke dig at I begyndte at snakke lidt sammen igen. Det er muligt at han holder sig tilbage pga. hans ven er forelsket i dig, hvorfor en snak med ham til reunion vil være en god idé, da det også giver ham muligheden for at fortælle dig, hvad det egentlig er der foregår. 


Jeg ønsker dig held og lykke med det hele :-)


Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym