Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2019-09-24T03:05:07: 2019-09-26T10:49:50: 3

Brevkassespørgsmål

Jeg er nervøs, at hun er mig utro

Indsendt af dreng27 år


Hej brevkasse. 

Jeg er 27 min kæreste er 22. Jeg har bemærket nogle gange under forspil, at hun er utrolig slap. Så slap at jeg næsten kunne få 3 fingre op i hende fra starten. Hun arbejder meget og så vidt jeg ved, så taler hun sandt omkring dette. Hun gør meget for mig for at føle mig tryg i forholdet fordi jeg kan være lidt jaloux. Men når dette sker og hun ikke kan forklare mig hvad der forårsager så åben en skede. Bliver hun selvfølgelig rigtig ked af det og går meget i offer "mode". Hvad kan det skyldes? Selv når jeg gør hende rigtig våd åbnes den altså ikke så meget. Jeg har taget hende i at lyve en gang over noget småt og dumt eller intet. Et svar som er negativt eller positivt ville være rart. Ved ikke hvem jeg skulle spørge 

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-09-24T14:56:01 1
Regitze

Hej med dig,


Hvor stram/slap en skede er, er meget individuelt. Skedens elasticitet ændrer sig når man er tændt, idet skeden udvider sig og hæver lidt, når man er opstemt. Derudover bliver skeden våd, når man er opstemt, og dette gør det også lettere at indføre fingre. Det er helt naturligt, og det er kvindekroppens måde at gøre sig klar til sex på. Jeg tænker dette er forklaringen på, hvad der forårsager en "åben skede", som du kalder det. Det er der intet unormalt i. 

Du skriver selv, at du har tendens til at blive jaloux, og jeg tænker umiddelbart, at hvis der ikke er andre "faresignaler" end det du beskriver her, så tror jeg ikke du skal bekymre dig. Utroskab plejer ofte at medføre en række adfærdsændringer hos den utro part, og det lyder ikke til at du har observeret andre ting, end at du oplever at hendes skede er slap. 

Hvis du fortsat føler dig utryg og bange, kan du tale med din kæreste om det, og så kan I sammen finde ud af, om der er noget galt. 


Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til Brevkassen igen. 

Mange hilsner fra Regitze

2019-09-25T17:49:08 1
Kristiane

Hej med dig 


Fint du skriver her og spørg os til råds, det er lige præcis derfor vi er her. 

Jeg kan godt forstå at du føler jalousi, det er så vidt jeg ved meget almindeligt i alle forhold, og noget man nok aldrig helt slipper for, men dermed ikke sagt at det skal tage overhånd. Umiddelbart synes jeg, at der ligger en mistanke i det du skriver om at hendes "åbne skede" kan være forårsaget af utroskab? Kvinders underliv kan arte sig meget forskelligt, og hun kan derfor sagtens have et lidt slapt underliv, også uden at være dig utro. 

I forhold til at du skriver, at hun går i offer "mode", kan det være fordi, at det er svært for hende at høre at hendes krop måske ikke lever op til dine forventninger. Der kan dermed hurtigt komme til at ligge noget negativt i det at have en "åben skede", hvilket måske kan føles hårdt for hende at høre, og måske direkte opfattes som en kritik af hendes krop. Også selvom det slet ikke er din intention og du ikke vil støde hende med vilje. 

Jeg vil anbefale at i prøver at tage en snak omkring det hele, både i forhold til jalousi, hendes krop, jeres forhold og sammenleje. I en sådan snak kan man hurtig blive meget sårbar, så evt kan du indlede samtalen med at sige, at du har brug for at tale med hende, om nogle ting der måske er svære, men at hun skal vide at du elsker hende, og kun siger det for at arbejde med jeres forhold. På den måde vil hun vide at alt hvad ud siger er i bedste mening, og i kan derfor måske få en lidt mere konstruktiv samtale omkring hendes krop og dine tanker om utroskab. 


Jeg håber at mit svar kan hjælpe dig. 

- Kristiane 

2019-09-25T18:01:54 1
Iben

Kære du,

Jeg kan godt forstå din undren, men jeg tror, at det er helt naturligt, at en kvindes skede kan føles forskelligt på forskellige tidspunkter. Jeg tror altså ikke, at der er noget mærkeligt i, at hun nogle gange er "slappere" end andre gange. En kvindes underliv er et indviklet sted :-) Der er muskler dernede, som måske er mere afslappede nogle gange end andre gange, hvilket jeg kunne forestille mig kan spille ind på, hvor meget plads der er dernede i en given situation. Derfor er en "slap" skede altså ikke tegn på, at kvinden har været sammen med flere mænd eller lignende. 

Jeg synes ikke, at du har nogen grund til bekymring. Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle dig, om din kæreste er dig utro, men det faktum, at hun nogle gange er slappere i sit underliv, end hun plejer, ser jeg bestemt ikke som et tegn på, at hun er dig utro. De to ting har i min verden intet med hinanden at gøre. 

Jeg vil råde dig til at tale med din kæreste om din jalousi, for det lader til at fylde meget hos dig, og sådan noget er svært at gå med alene. Men der er vigtigt, at du ikke beskylder hende for noget. Sæt ord på, hvordan du har det, og hvad der gør dig usikker, så hun også ved, hvad der foregår i dit hoved i nogle situationer. 

Men, som sagt, tror jeg ikke, at du har noget at bekymre dig om :-)

Håber mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym