Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2019-09-30T14:07:44: 2019-10-05T17:25:10: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg er nervøs. Meget nervøs

Indsendt af dreng27 år


Det er sket 3 gange på 6 måneder at jeg har bemærket det her. Og vi har sex hver dag stort set. Nogle gange 2 gange om dagen. Og ja hun bliver meget våd dernede Som normalt. og alt er som det plejer. Men har 3 gange nu oplevet at hendes indgang er MEGET udvidet. Og det er altså muligt for mig at få 3 fingre op. Selvom det normalt kniber med 1 eller halvanden finger, også selvom hun er helt vildt våd? Hvad kan forsage det her. Det virker bare meget mystisk for mig at forskellen kan være så stor. På så få gange. Vi har snakket om det nogle gange og først sagde hun det nok var æggeløsning. Det troede jeg på indtil det skete anden gang. Anden gang jeg finder ud af det. er lige efter hendes periode og kan derfor ikke være det og jeg spørger hende igen fortvivlet. Hun siger det er nok fra den hårde sex fra dagen før. Men det ved jeg det ikke er. Hun bliver ekstremt nervøs når jeg spørger hende og hendes hjerte banker af sted. Hun aner ikke hvad det er. Og jeg er virkelig nervøs for at hun har en hemmelig elsker. . Som i siger kan det varierer. Ja det gør det også, men det her er ekstremt meget og selve huden om hendes vagina er også helt slapt når det her forekommer. Som om det er blevet strukket ud.. håber på en forklaring som giver mening for mig. Det er ikke min første vagina jeg har hørt. Og det her virker unaturligt med mindre hun har været med en anden inden mig, da jeg ved at penis tilpasser dig vaginaen og skedeåbningen. Så at hun er udvidet så meget efter arbejde eller lignende virker rigtig underlig for mig... Jeg kan ikke tænke på andet og det ødelægger alt for mig.. Og forholdet brister pga af min mistillid. Dette er min anden tråd plz hjælp mig med at forstå hende. Kan der være en forklaring på det her. Hun vil ikke selv fortælle mig?  Hun kan også finde på at onanere samme dag vi har haft sex? Det giver mig nogle ubehagelige tegn 

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-01T15:48:49 1
Maja

Kære anonyme

Tusind tak fordi du skriver til os! Jeg forstår godt din undren samt jeg anerkender at du søger andre muligheder frem for den værste.

En kvindens skede kan udvide sig op til 200%, hvis hun bliver opstemt, så det kan jo ske at det er fordi du gør hende meget opstemt. Kvindekroppen er bygget til at tilpasse sig, fx ved fødsel og samleje. Dermed sagt tror jeg ikke, at du skal være så bekymret for at hun på det ene tidspunkt er udvidet og på den andet tidspunkt ikke er. Det er samtidig vigtigt at få sagt, at selvom hun ikke altid er udvidet, så tænder hun stadig på dig og bliver opstemt. Jeg tror at grunden til hun ikke vil fortælle dig, hvad det er, skyldes at hun simpelhen ikke ved det og hun kan måske også føle sig forkert, hvis du udspørger hende i forhold til det. Jeg vil derfor råde dig til at få afklaring i at det hele kan skyldes helt naturlige og tilfældige årsager, som ikke altid kan og skal forklares.

I forhold til din mistillid, vil jeg personligt være undersøgende på, hvorfor jeg ikke stoler på min partner og hvilke tegn der er på utroskab, for derefter at snakke med min partner om hvad jeg føler og hvad jeg ser/oplever, så partneren derefter kan komme med sine forklaringer. I et forhold kommer man længst, hvis man snakker om tingene. Hvis du er nervøs for utroskab fra din kærestes side udover denne udvidelse, så prøve at bevæge mig væk fra tanken, særligt når i har sex hver dag. 


Håber du kan bruge svaret, eller dele af det. 

Du ønskes en fantastisk dag. 


De kærligste hilsner 

Maja 


2019-10-02T19:38:35 1
Sandra

Hej med dig

Jeg læser din besked som om, at du kun oplever, at hun er meget udvidet efter arbejde eller hvis hun kommer fra andre aktiviteter, hvor du ikke har været med - og herudfra får du lagt to og to sammen, at hun er meget udvidet og at du i princippet ikke ved, hvor hun har været henne. Jeg kan godt følge, hvis det er din tankegang, og kan godt forstå, at det bliver opslidende både for dig og din kæreste. Mistillid er meget ødelæggende, som også selv beskriver, at I kan mærke.

Min umiddelbare tanke er, at det er din usikkerhed, der spiller dig et puds. I har sex næsten hver dag, skriver du, hvilket det fleste ikke ville have med mindre de gerne ville. Altså vil hun dig gerne. Onani ser jeg som noget ganske naturligt, og det er ikke "forbudt" at onanere selvom man har en partner - og det betyder heller ikke nødvendigvis, at hun har en anden eller at de I har sammen ikke er godt nok. At onanere er for mange en anden måde at slappe af på imens man får orgasme, fordi der ikke er en partner at forholde sig til. Derfor bliver oplevelsen en anden. Jeg tænker ikke, at du skal se det som andet end, at hun synes det er dejligt at røre ved sig selv. Og når jeg så skriver, at din usikkerhed spiller dig et puds, mener jeg, at når du bliver usikker kan forstærke eller vende situationer til din usikkerheds fordel. Dermed kan en situation, der slet ikke handler om utroskab bliver vendt dertil.

Nu tager jeg lige din kærestes parti for en stund. Og jeg kan godt forstå, at din kæreste bliver utryg, når du konfronterer hende. Jeg tror, at de fleste kvinder gerne vil have en tilpas stram vagina, så der er nydelse for både mand og kvinde. Derfor kan hendes utryghed og hjertebanken være et udtryk for, at hun bliver forlegen over, at du synes hendes skede er underligt stor, og at det ikke er et tegn på, at hun har været ude og lave noget "hun ikke må".

Når alt dette er sagt, så er mit bedste råd faktisk, at I opsøger en parterapeut sammen. Det er noget af det bedste I kan investere i for Jer selv og hinanden. Alternativt kan I prøve at melde Jer til et PREP kursus se fx https://www.familieudvikling.dk/parforhold/prep-kurser/. De udbydes i mange byer i Danmark og til forskellige priser, nogle er endda gratis. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym