Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-10-03T03:33:07: 2019-10-06T22:34:15: 2

Brevkassespørgsmål

pige problemer

Indsendt af dreng15 år


er der nogen der hved hvordan man se en pige elsker en for elsker denne her pige men hved ik om hun føler det samme og hvordan kan jeg vise hende at jeg elsker hende
dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-03T21:12:04 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Det er ret svært at sige hvordan man kan se det. Jeg tror aldrig man helt rigtig ved det før personen fortæller en det. Men jeg tænker da at du kan ligge mærke til hvordan hun er sammen med dig? Smiler hun meget, vil hun gerne være i nærheden af dig, har meget kontakt, snakker meget sammen? Hvordan er hun når i snakker sammen? Virker hun meget nervøs, smiler, kigger ned/væk? Hvis de her ting lyder bekendt får dig, så tænker jeg at hun da i hvert fald er interesseret/vild med dig og det er da en start. Måske har hun en ven/veninde du kan spørge om han/hun ved om pigen kan lide dig? 
Hvordan du kan vise hende at du elsker hende, der tænker jeg at det handler om at du viser at du er der for hende, hjælper hende når hun har brug for det, fortæller hende hvad du synes om hende, at hun er sød, smuk, flot, dejlig, rar, klog osv. Eller selvfølgelig springe ud i det og fortælle hende at du faktisk er ret vild med hende. Jeg tænker at hvis ikke er er kærester, skal du nok passe på med, ikke allerede fra start af, at fortælle hende hende at du elsker hende, det kan måske godt virker ret overvældende. 


Jeg håber at du kan bruge mit råd, du er altid velkommen til at skrive her ind igen. 

De bedste hilsner og alt held og lykke med kærligheden 

Michelle :-)  
2019-10-06T14:19:16 1
Benedicte

Hej du,


Det er et godt spørgsmål, og i virkeligheden er det virkelig svært at regne ud. Folk udtrykker følelser på forskellige måder, og derfor kan kærlighed være mange ting. Det er ikke til at vide, desværre. Måske du kan fornemme på hende, om hun gerne vil snakke med dig, prøver at være i nærheden af dig, om hun husker ting om dig og spørger ind til dig, om hun kigger på dig eller om hun måske driller dig en smule. Der kan være mange tegn på, at hun kan lide dig, men den eneste måde du virkelig kan vide det på er, at spørge hende direkte. Det kan godt være ubehageligt, og måske ikke nødvendigt. Hvis du godt kan lide hende, og fornemmer at hun også kan lide dig, er det vel også fint nok? Hvis du dog virkelig godt vil vide det, kan du kun finde ud af det ved at spørge hende. Hvis du gerne vil vise hende, at du kan lide hende, kan du gøre nogle af de ting, som jeg før nævnte: eksempelvis at bruge tid med hende, spørge ind til de ting hun går med, hjælpe hende og give hende komplimenter. Jeg håber, at du finder ud af noget :)

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym