Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3197 spørgsmål og givet 5539 svar de sidste 11 år
2019-10-06T06:19:35: 2019-10-07T10:57:33: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp til ex-flirten

Indsendt af pige16 år


Hejsa:)) 

For et par dage siden var jeg til fest og endte med at blive virkelig fuld. Det resulterede så i at jeg fik snakket med en dreng som jeg engang havde noget med, men jeg stoppede det fordi jeg ikke følte det samme.

Han var rigtig vild med mig og har længe været det. Og det altså virkelig vild. Ved godt man normalt ikke altid skal tro på når drenge siger at de aldrig har haft det sådan før. Men tro mig det har han ikke. 

Nå men ihvertfald så har jeg længe gået og igså ville have kæreste fordi alle mine veninder hsr. Og ved godt at det ikke bare lige er noget man får. Og det heller ikke fordi at der er nogen bestemte jeg godt kan lide, savner bare det at have noget med en. Så endte altså med at jeg kom til at sige til ham drengen at jeg savnede ham. Han blev megaaa glad og spurgte om vi ik kunne være sammen snart og det sagde jeg ja til. 

Da vi havde noget var det meget on and off, så ved ikke helt hvad jeg skal gøre nu, for vil virkelig ikke såre ham igen. 

Et andet problem er at jeg havde samleje med en anden to dage efter, for første gang. Og ved ikke hvordan jeg skal forklare ham det, for sagde at han var den seneste jeg havde lavet noget med (hvilket han også var på det tidspunkt). 

Ved godt det var noget af en omgang her, men håber i vil hjælpe 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-06T17:13:26 1
Regitze

Hejsa,


Det lyder som en ærgerlig situation. Jeg kan godt forstå du savner at have en fyr i dit liv, det er dejligt at opleve kærlighed og forelskelse. Men hvis du ikke er vild med ham fyren, som er vild med dig, ville det bedste være at være ærlig og fortælle ham det. Som du beskriver det, så blev han mega glad for at du ville have kontakt med ham igen, og derfor fortjener han også at vide, hvis du egentlig ikke gider alligevel. Så bliver han nok ked af det, men du må bare stå ved, at du ikke har det sådan med ham, og samtidig undskylde for at have "vildledt" ham. 


I forhold til, at du har været sammen med en anden, mener jeg ikke du behøver forklare ham der er vild med dig noget, hvis du alligevel ikke er vild med, og ikke vil have noget med ham. Han har ikke krav på at vide, hvem du har været sammen med - det må du fortælle ham, hvis du har lyst. Hvis du omvendt gerne vil give det mellem jer en chance til, vil det være en god idé at være ærlig og fortælle om ham den anden. 


Jeg håber du kunne bruge svaret, og at du finder ud af noget med ham fyren. Du er altid velkommen til at skrive ind igen, hvis du har brug for det :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Ulykkeligt langdistance forhold

Hej. Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold b...

Konflikt i mig og kæreste-jalousi

Jeg vil starte med at sige, at jeg har en konflikt inde inde i mig selv.Jeg er en kvinde på 25 år,...

Hvordan faen skal jeg lige komme mig over hende?

Hej:)Øhm, jeg skriver til jer, fordi jeg står i en situation som jeg ikke ligefrem har prøvet fø...

Er vi

Hej, jeg er en pige på 12 år. Jeg har en kæreste jeg snart har været sammen med i 5 månede...

Jeg har ikke lyst til noget

Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til nog...

Skal min første kæreste også være min sidste?

Kære brevkasse.Jeg er en ung kvinde på 21 år, der sidder i et frygteligt dilemma, der giver mig h...

Mistanke om, at kæresten er utro

Hej.Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og j...

kæreste med stedbror

hej jeg er en pige på 14 år,som er kæreste med min stedbror på 17 år. vi har dejlig sex. jeg br...

Kæreste, flirt eller singlelivet???? meget forvirret pige

Kære brevkasse. Jeg er en pige 17 år, der går i 2.g. For 6 uger siden slog jeg op med min kærest...

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym