Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-10-09T09:00:43: 2019-10-10T20:19:18: 3

Brevkassespørgsmål

Kæreste, flirt eller singlelivet???? meget forvirret pige

Indsendt af pige16 år


Kære brevkasse. Jeg er en pige 17 år, der går i 2.g. For 6 uger siden slog jeg op med min kæreste gennem et år. Det var mit valg, men jeg var alligevel virkelig ked af det efter, og jeg er stadig ved at komme over ham. 

Jeg begyndte kort efter at ses med en 3.g'er fra mit gymnasium. Jeg gjorde det klar for ham fra starten, at jeg ikke var klar til noget seriøst, da jeg lige var kommet ud af et forhold. Så jeg kyssede altså stadig med andre i mens vi sås. I weekenden sluttede han det så i mellem os, da han gerne ville noget seriøst, og ikke gad have, at jeg lavede noget med andre. Det er nu også gået op for mig at jeg også var rigtig glad for ham, og jeg ved ikke om jeg er klar til at give slip på ham.


Jeg er nu i et virkelig stort dilemma og jeg er en meget forvirret pige. Jeg prøver stadig pt at komme mig over begge brud. Jeg ved, at jeg ikke er klar til et forhold endnu. Jeg har haft kærester hele mit liv, og jeg har brug for at slå mig løs. Jeg synes fx ogå virkelig godt om min venindes papbror, og kunne godt tænke mig at lære ham bedre at kende.

Jeg overvejer nu at blive seriøs med min flirt fra 3., da jeg er vild med ham. Jeg ved dog ikke om det er klogt at indlede et forhold, når jeg stadig er ved at komme over bruddet med min ekskæreste, og også stadig er interesseret i andre drenge. Hvad skal jeg gøre?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-09T21:43:55 1
Regitze

Hej med dig, 


Jeg kan godt forstå du er forvirret. Det lyder som om du måske også har lagt nogle følelser i det med ham fra 3.g, men at du samtidig har lyst til at flirte med andre og slå dig løs. At du føler du er lidt vild med ham, kan også være fordi du måske savner tryghed, når du har været meget i forhold? Det kan godt føles overvældende at være single, hvis man har været i flere forhold i træk. 

Jeg tænker det er vigtigt at lytte til de signaler du får indefra, og hvis du ikke føler du er helt klart til at indlede endnu et forhold, så skal du ikke gøre det. Det vil være unfair overfor ham og ikke mindst dig selv. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

2019-10-10T11:24:34 1
Kamilla

Hej med dig,

Sådan som jeg ser din situation har du på den ene side lyst til at slå dig løs og komme ovenpå efter bruddet med din ekskæreste. På den anden side er du både vild med fyren fra 3.g, og har måske også et godt øje til din venindes papbror? Jeg kan se fordele og ulemper ved begge dele. Tager du noget tid alene, har du tid til at komme dig over din eks og eventuelt lære dig selv bedre at kende uafhængig af en anden fyr eller kæreste. Måske vil dette også være gavnligt for et kommende forhold? Desuden er du stadig ung, og der skal være plads til at hygge sig - du skal nok nå at finde en kæreste. Dog kan det også være, at du kan få det til at fungere med en ny kæreste, men det kræver, at du har lyst til at give slip på den mere lystslupne side af dig selv og forpligte dig til dette forhold, men som du selv siger, så er du ikke klar til et forhold endnu. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe

Kh Kamilla :-)

2019-10-10T17:37:49 1
Benedicte

Hej du,


Jeg synes, at det er super fint, at du er så opmærksom på, at du har brug for tid til at komme dig over din ekskæreste. Den slags kan virkelig sætte sine spor, selvom du selv tog beslutningen om at slutte det. Som du selv beskriver, kan det godt være lidt hurtigt at få en ny kæreste, især fordi du på nuværende tidspunkt er ekstra sårbar. Når man er vant til at have en kæreste, kan man godt blive lidt ensom, og løsningen er aldrig "bare" at få en ny kæreste. Du beskriver dog også, at du er vild med denne fyr. Derfor må du jo i sidste ende tage beslutningen om, om du vil prøve at give det et skud med denne fyr, eller om du stadig vil leve "single-livet", som du jo også har lyst til. Det er selvfølgelig ikke fair overfor denne fyr, at du ser andre fyre, hvis han gerne vil have noget seriøst, og derfor må du desværre vælge. Selvom det lyder kliché, synes jeg, at du skal følge dit hjerte. Lad være med at tænke for meget på, hvad der er klogt og hvad der er rigtigt, men hvad du har lyst til. Hvis du ikke kan give slip på denne fyr, må du jo indlede noget seriøst med ham og se hvor det kan føre hen. Jeg håber virkelig, at du finder ud af noget og kan prøve at følge din mavefornemmelse. 


- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym