Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-10-13T11:23:49: 2019-10-17T12:16:40: 3

Brevkassespørgsmål

Mistanke om, at kæresten er utro

Indsendt af dreng17 år


Hej.

Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og jeg er rigtig glad for hende. Men det forholder sig sådan, at jeg desværre har en lille mistanke om, at hun er mig utro/har en anden.. Det bygger jeg på følgende: 

Hun har fortalt mig om, hvordan hun var en player før jeg mødte hende, men hun forsikrede mig selvfølgelig om, at disse tider var forbi, hvilket jeg selvfølgelig tror på, men det ligger stadig lidt i underbevidstheden. 

Hun har fortalt mig flere gange, at hun ikke kan finde ud af at være i et forhold og, at hun ikke altid har lyst til at være i et forhold, men at hun elsker mig og derfor ikke vil slå op. 

Hun flirter meget med andre drenge, f.eks. hvis jeg sidder ved siden af hende og hun åbner sin facebook, vil der med det samme være mindst 2-3 drenge, der skriver hej skat eller lignende. 

Jeg har spurgt hende om vi ikke skal offentliggøre forholdet på facebook, men det vil hun bare ikke og hun siger, at det er fordi, at hun ikke er vant til sådan noget, men det tror jeg ikke rigtig på, da jeg ved, at det har været anderledes. Jeg har jo derfor så en mistanke om, at hun så vil skjule det, men det forsikrer hun mig om, at hun ikke vil, men det virker efterhånden sådan. 

Vi har meget få fælles venner, hvilket ikke gør denne situation nemmere for mig.. Jeg stoler på hende, men der er efterhånden bare så mange ting, der taler imod.. Men jeg har ingen konkrete beviser.. Kan virkelig godt li' hende så vil ikke gøre det forbi, med mindre jeg ved, at hun er mig utro, så er det en helt anden sag.. 

Hvad skal jeg gøre?

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-13T20:18:35 1
Zhino

Hej med dig,

Det lyder som en rigtig træls situation at stå i. Jeg kan godt forstå, at du synes, at det er svært at vurdere, hvad du skal gøre. Det jeg synes kan være en god idé er at tage samtalen op med hende. Det kan måske virke grænseoverskridende og ubehageligt, men jeg synes, at man som kærester bør tale det igennem og være ærlig overfor hinanden. Jeg tænker selvfølgelig ikke, at det skal gøres på en konfronterende måde, men måske noget i stil af, at du fortæller hende, hvordan du har det. Jeg tænker endda, at det vil være fint, hvis du fx kommer med eksempler på ting, der har undret/bekymret dig på det seneste. Du kan fx nævne det med, at hun flirter med andre drenge, således at hun kan fortælle dig, hvorfor hun gør, som hun gør. Jeg tænker, at det bedste du kan gøre i denne situation er at være ærlig og tale med hende om det.

Held og lykke med det!

De bedste hilsner
Zhino

2019-10-14T15:58:03 1
Regitze

Hejsa,

Jeg kan godt forstå du ikke ved, hvad du skal stille op i den situation. Det lyder rigtig ubehageligt, og det lyder som om det er noget der fylder meget for dig. Om hun er utro eller ej, kan jeg selvfølgelig ikke svare på. 

Det lader til at du har nogle bekymringer omkring hendes adfærd med andre drenge, og uanset hvad der så rent faktisk ligger i det, så er det ubehageligt for dig, og det skal det ikke være, når man er kærester. Det tyder på, at du måske har nogle forventninger til det at være i et forhold, som hun umiddelbart ikke deler med dig - her tænker jeg både hendes kontakt med andre drenge (f.eks. med det kærlige sprog, som gør dig bekymret) men også det at hun ikke ønsker at offentliggøre jeres forhold. De ting gør dig ked af det og nervøs for, om hun er dig utro, og jeg kan godt forstå dine bekymringer. 

Igen - det er ikke sikkert hun er dig utro! Men mit råd til dig, er at tale med hende om dine tanker og følelser omkring disse ting. Du kan fortælle hende, at du er rigtig glad for hende, men at du er utryg ved hendes kontakt med andre drenge, på baggrund af at hun selv fortæller, at hun ikke helt kan finde ud af at være i et forhold, og tidligere har været en "player". Det kan også være en god idé at fortælle hende, hvad du ønsker fra forholdet - f.eks. at du gerne vil have at I offentliggør jeres forhold og måske har en mere åben kommunikation i forhold til andre drenge og piger. 

Det virker som om du gerne vil give hende plads og stole på hende, men det er vigtigt, at du også har plads, og kan være tryg og glad i forholdet. 

Jeg håber du kan bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til brevkassen igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

2019-10-15T18:51:16 1
Benedicte

Hej du, 

Du beskriver selv, at du ikke har nogen beviser, men det er jeg dog uenig i. Hvis andre piger skrev til min kæreste og kaldte ham skat, ville jeg bestemt finde det ubehageligt og unormalt. Kalder du selv andre piger for skat, måske? Et andet tegn kan godt være, at din kæreste bliver meget sur, hvis du anklager hende for at flirte med andre eller være dig utro - det er en typisk reaktion fra folk, som rent faktisk er utro. Derudover kan jeg udemærket forstå din følelse af, at hun vil skjule det, når hun ikke vil offentliggøre det. Det er selvfølgelig ikke en selvfølge, at man offentliggør et forhold på facebook, men når det nu er blevet normen i dag, kan det godt virke lidt underligt. Jeg har hørt mange historier, hvor der var hold i mistilliden og den anden person i forholdet rent faktisk var utro. Jeg har dog også hørt flere historier, hvor den ene part er så usikker og ikke stoler på den anden part, at det også kan gå galt. Enten må du beslutte dig for, at du ikke kan leve med den slags usikkerhed og uvished i dit liv, og slå op med hende, ellers må du prøve at vise hende noget tillid og få ro i maven igen. Hvis du ikke er indstillet på at arbejde på tilliden (og det samme med hende), så kommer den aldrig. Jeg håber, at du finder en løsning.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym