Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2019-10-21T04:50:44: 2019-10-21T21:42:42: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg har ikke lyst til noget

Indsendt af pige13 år


Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til noget. I starten var vi meget sammen en det er vi ikke lige så meget mere. Før elskede jeg at være sammen med mine veninder, men det er ikke den samme følelse at være sammen med dem. Før blev jeg virkelig glad, når jeg var sammen med dem men nu er det som om, det bare er noget, jeg er for ikke at blive ensom og egentlig ikke fordi jeg har lyst. Jeg vil rigtig gerne være meget sammen med min kæreste men samtidig vil jeg ikke, fordi det er lidt som om, han ikke har lige så meget lyst til det, som jeg har. Jeg går hele tiden rundt med en underlig følelse og ved ikke hvad det er, men det er ikke rart. Har det lidt som om jeg er ked af og vil gerne sove det væk, men kan ikke sove heller ikke om natten. Går bare rundt og er ked af og har ikke lyst til noget, og det har været sådan i et stykke tid.
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-21T16:36:05 1
Kristiane

Hej med dig 

At finde en balance mellem at være sammen med kæreste og veninder kan være svært. Men jeg bliver dog lidt bekymret, når du siger at det både er veninde og kæreste du pludselig ikke er interesseret i at være sammen med. Jeg ved ikke om du har andre veninder eller personer som ikke er så involveret, som du måske kan tale med det om? Det kunne måske være dine forældre eller en lære? Hvis du virkelig synes at alt begynder at virke trist, og du ikke har lyst til noget, vil jeg stærkt råde dig til at tale med dine forældre. Måske de kan hjælpe dig til at finde nogle at snakke med det hele om?


Under alle omstændigheder synes jeg det er vigtigt, at du ikke bliver i et forhold, du ikke har lyst til at være i. Derfor synes jeg du skal mærke efter, om det er fordi jeres forelskelses-fase er ved at være ovre og det dermed "bare" er fordi at det begynder at være hverdag i forholdet, at du synes det ikke føles som før. På den anden side kan det måske også være fordi du bare ikke har lyst til at være kærester med ham mere, og så skal du selvfølgelig ikke blive i forholdet. Måske det kunne afklare dig lidt, hvis du talte med din kæreste om at dine følelser har forandret sig. I den forbindelse kan du måske også nævne for ham, at det ikke føles som om han ønsker at være i forholdet? Jeg tror hvert fald, at du skal have mærket efter hvad du vil og handle derefter. 


Jeg håber du kan bruge mit råd 

- Kristiane 

2019-10-21T21:01:12 1
Regitze

Hejsa,


Det lyder ikke som en rar følelse. Du nævner, at det går udover din nattesøvn, samt dine relationer til veninder og din kæreste, og det er rigtig træls. Der er mange mennesker, som oplever at blive mere triste og mangle energi, når det begynder at blive efterår og vinter. Vi bliver glade og energiske af lys, og når den kolde tid ofte er meget mørk, får vi ikke lige så meget lys som om sommeren. Det kan have en indflydelse på, at du ikke føler du har lyst til noget. 

Det er nogle ubehagelige følelser du beskriver, og det kan være det ville være en god idé at tale med nogle om det - evt. dine forældre, din kæreste eller måske en lærer eller en anden voksen? Det hjælper ofte at tale med nogle, når man har det dårligt og er trist. 


Jeg håber du får det bedre, og at du kunne bruge mit svar - ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym