Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3646 spørgsmål og givet 6234 svar de sidste 12 år
2019-10-21T04:50:44: 2019-10-21T21:42:42: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg har ikke lyst til noget

Indsendt af pige13 år


Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til noget. I starten var vi meget sammen en det er vi ikke lige så meget mere. Før elskede jeg at være sammen med mine veninder, men det er ikke den samme følelse at være sammen med dem. Før blev jeg virkelig glad, når jeg var sammen med dem men nu er det som om, det bare er noget, jeg er for ikke at blive ensom og egentlig ikke fordi jeg har lyst. Jeg vil rigtig gerne være meget sammen med min kæreste men samtidig vil jeg ikke, fordi det er lidt som om, han ikke har lige så meget lyst til det, som jeg har. Jeg går hele tiden rundt med en underlig følelse og ved ikke hvad det er, men det er ikke rart. Har det lidt som om jeg er ked af og vil gerne sove det væk, men kan ikke sove heller ikke om natten. Går bare rundt og er ked af og har ikke lyst til noget, og det har været sådan i et stykke tid.
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-10-21T16:36:05 1
Kristiane

Hej med dig 

At finde en balance mellem at være sammen med kæreste og veninder kan være svært. Men jeg bliver dog lidt bekymret, når du siger at det både er veninde og kæreste du pludselig ikke er interesseret i at være sammen med. Jeg ved ikke om du har andre veninder eller personer som ikke er så involveret, som du måske kan tale med det om? Det kunne måske være dine forældre eller en lære? Hvis du virkelig synes at alt begynder at virke trist, og du ikke har lyst til noget, vil jeg stærkt råde dig til at tale med dine forældre. Måske de kan hjælpe dig til at finde nogle at snakke med det hele om?


Under alle omstændigheder synes jeg det er vigtigt, at du ikke bliver i et forhold, du ikke har lyst til at være i. Derfor synes jeg du skal mærke efter, om det er fordi jeres forelskelses-fase er ved at være ovre og det dermed "bare" er fordi at det begynder at være hverdag i forholdet, at du synes det ikke føles som før. På den anden side kan det måske også være fordi du bare ikke har lyst til at være kærester med ham mere, og så skal du selvfølgelig ikke blive i forholdet. Måske det kunne afklare dig lidt, hvis du talte med din kæreste om at dine følelser har forandret sig. I den forbindelse kan du måske også nævne for ham, at det ikke føles som om han ønsker at være i forholdet? Jeg tror hvert fald, at du skal have mærket efter hvad du vil og handle derefter. 


Jeg håber du kan bruge mit råd 

- Kristiane 

2019-10-21T21:01:12 1
Regitze

Hejsa,


Det lyder ikke som en rar følelse. Du nævner, at det går udover din nattesøvn, samt dine relationer til veninder og din kæreste, og det er rigtig træls. Der er mange mennesker, som oplever at blive mere triste og mangle energi, når det begynder at blive efterår og vinter. Vi bliver glade og energiske af lys, og når den kolde tid ofte er meget mørk, får vi ikke lige så meget lys som om sommeren. Det kan have en indflydelse på, at du ikke føler du har lyst til noget. 

Det er nogle ubehagelige følelser du beskriver, og det kan være det ville være en god idé at tale med nogle om det - evt. dine forældre, din kæreste eller måske en lærer eller en anden voksen? Det hjælper ofte at tale med nogle, når man har det dårligt og er trist. 


Jeg håber du får det bedre, og at du kunne bruge mit svar - ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym