Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3633 spørgsmål og givet 6220 svar de sidste 12 år
2019-11-10T15:45:17: 2019-11-11T18:54:19: 1

Brevkassespørgsmål

Ulykkeligt langdistance forhold

Indsendt af pige18 år


Hej. 

Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold boede vi i samme by, men nu bor jeg over 100 km væk på grund af uddannelse. I starten var min kæreste og jeg sammen flere gange om ugen og vi planlage aldrig i mere end en uge frem omkring hvornår vi skulle mødes. Men nu hvor jeg bor længere væk mødes vi hver anden weekend, skiftevis hos ham og mig. Det har gået godt her de første 3 måneder, men nu brokker han sig altid over at jeg skal være så firkantet omkring at det skal være hver anden weekend, og at han synes han virker kæreste kedelig over for hans venner. Vi har nu aftalt at HAN siger hvilke weekender han har lyst til at mødes i. Det har resulteret i at det nu ikke er regelmæssigt hver anden weekend mere, og han kan to dage før en weekend hvor vi har aftalt at være sammen kan aflyse fordi han pludseligt er blevet inviteret i byen eller til fest en gang i løbet af weekenden. Er sågar blevet "sendt hjem" (til mine forældre) en weekend efter vi havde været sammen i 5 timer, fordi hans ven ringede og spurgte om han ville med i byen. Efter den episode er jeg begyndt at tage med i byen og til selskaber med min kærestes venner, men vil jo også gerne være sammen med ham på 2-mandshånd. Især når vi ses så lidt. Jeg står til at skulle flytte en times kørsel længere væk her om 2 måneder på grund af en læreplads, og jeg glæder mig helt vildt og er allerede begyndt at planlægge vores mødeweekender og vores fællesplaner, men han brokker sig konstant og siger han vil have at jeg flytter hjem til min hjemby igen. Forstår ikke hvorfor han ikke vil støtte mig i det her, og hvorfor han har så svært ved at vi har nogle weekender som vi har fast og hvor vi bare er os to. Jeg synes ikke man kan være kæreste kedelig ved at sige nej til noget et par gange om måneden, han er jo også sammen med dem i hverdagene og i de weekender vi ikke er sammen i. Ved ikke hvad jeg skal gøre og det er også svært når han aldrig vil snakke seriøst om det. Er det bare mig der er jaloux og stiller for store krav? -  eller er han måske ikke klar til et langdistance forhold? Det går mig så meget på. Håber I har nogle bud på hvad jeg kan gøre.

Hilsen

Den Ulykkelige Kæreste

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-11-11T16:49:27 1
Regitze

Hej med dig, 


Jeg kan godt forstå situationen går dig rigtig meget på. Det lyder som om din kæreste har meget svært ved at jeres forhold skal være struktureret på den måde, som det kræver, når man er i et langdistanceforhold. Det kan også være træls at skulle planlægge alting og altid have faster planer for sine weekender, men det kan nu engang være en nødvendighed, når man ikke bor tæt på hinanden. Jeg kan godt forstå det er svært at håndtere situationen, når han ikke vil snakke om det, men det er vigtigt at du også tager dig selv og dine egne følelser alvorligt, og den bedste måde du kan gøre det på, er ved at fortælle ham, hvordan du har det. Det er ikke urimeligt af dig at fortælle ham, at du egentlig bliver ked af det, når han bare aflyser jeres aftaler, og ikke har lyst til at snakke seriøst om jeres situation. Han har også et ansvar i forhold til at få det til at fungere, når han vælger at være i forholdet. Det er ikke dit ansvar alene at flytte rundt på dine planer og tilpasse dig hans behov, uden at du bliver mødt på dine behov. 

Så - mit eneste råd er at tale med ham om det, og fortælle ham, hvordan du har det og hvad du føler om de her ting. Og jeg synes på ingen måde det er urimeligt eller "strenge krav", I har begge to "ret til" at have det godt i jeres forhold. 


Held og lykke med det, jeg håber du finder en løsning på situationen. Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til Brevkassen igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

Kysset med bedsteven...

Hej, jeg skriver ind grundet et stort dilemma jeg står i pt.Jeg havde en kæreste i knap 5 måneder...

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym