Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2019-11-27T10:41:58: 2019-11-29T18:16:27: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg prøve igen?

Indsendt af dreng16 år


Hej. Jeg er en 16-årig dreng med et problem. Jeg har længe haft en chrush på den her fyr, som jeg har fælles venner med. Vi endte med at kysse til en fest og skrev sammen næsten hver dag siden den aften. Han er på efterskole og er kun hjemme enkelte weekender, så en weekend havde vi lavet en halv aftale, men han aflyste dagen før i en lang besked, da han skrev at han kun ville være venner og har ikke skrevet til mig siden. Jeg fortalte om det til hans bedste ven, der næsten ikke troede på mig, da mit chrush, ifølge ham, taler om mig hele tiden. Vennen siger også at mit chrush har været virkelig forvirret omkring hans følelser for tiden og ikke ved hvad han vil. Jeg ved at man skal respektere folk, når de siger nej, men er der nogle omstændigheder hvor det kan være ok at prøve igen? Hans ven siger jo at han er forvirret omkring sine følelser, så skal jeg prøve igen, eller bare glemme ham?
dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-11-28T12:02:58 1
Regitze

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå du synes det er lidt forvirrende at finde ud af, at han siger til sin bedste ven, at han er vild med dig, men samtidig lukker det med dig. Det kan måske være du kan spørge ham, om han har tid til at snakke en dag? Så kan du fortælle ham, at du rigtig godt kan lide ham, og at du egentlig gerne vil ses med ham, og måske spørge ham, hvad han føler - og evt. spørge ham, hvorfor han stoppede det så brat med dig. Det er rigtig fint, at du gerne vil respektere hans valg og give ham plads, men der er ikke noget galt med at spørge ham, om han vil snakke med dig, om ikke andet for at du kan få noget afklaring på, hvorfor han stoppede det fra den ene dag til den anden. 

Jeg håber I får mulighed for at ses så I kan snakke sammen! Håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

 
2019-11-29T09:26:35 1
Sofie

Hej med dig,

Det er svært at svare på! Der kan være mange årsager til, at han har skrevet til dig, at han kun vil være venner. Måske vil han gerne beskytte sig selv, og så har det nemmeste været at afslutte det med dig! For som hans ven skriver, han har været lidt i tvivl med hensyn til dig.

Hvis du har mod på at skrive til ham, at du har tænkt meget på ham, og du er usikker på, om han har lyst til at prøve igen, synes jeg helt sikkert, du skal gøre det. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du skriver til ham, er det også med en fare for, at han igen skriver, at han ikke har lyst, og at han gerne bare vil være venner. 

Uanset svar får du i hvert fald en afklaring, og så kan det måske være nemmere for dig at komme videre - og på sigt måske møde en anden sød fyr :-)

Held og lykke med det!

De bedste hilsner,

Sofie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym