Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2019-11-27T10:48:46: 2019-12-01T13:14:33: 2

Brevkassespørgsmål

Hun svarer aldrig

Indsendt af andet16 år


Hej, UngZone. Jeg mødte denne her pige for nogle uger siden da jeg var til fest med min ven. Hun er sød, sjov, har en god personlighed, og er også vildt smuk. Kort sagt - jeg tror jeg er ved at få et chrush på hende. Jeg fik hendes instagram og vi har skrevet sammen enkelte gange. Problemet er at at hun tit tager flere dage at svare på mine beskeder. Nogle gange skriver jeg til hende om fredagen for at høre om hun vil lave noget i weekenden, og så svarer hun tit om mandagen, hvor hun siger at vi ikke så min besked men at vi helt klart skal finde en dag. Hvordan skal jeg begynde at lave reelle planer med hende uden at virke for påtrængende?
andet
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-11-28T11:58:15 1
Regitze

 Hejsa,


Sikke dejligt du har mødt en sød pige! Jeg kan godt forstå det er lidt irriterende, at hun ikke svarer så hurtigt, når du gerne vil lave noget med hende. Det kan være du skal prøve at skrive til hende og spørge, om hun skal noget en eller anden specifik dag, f.eks. "Har du lyst til at være sammen med mig på fredag?". Alternativt kan du også skrive til hende, at du synes hun er sød og at du gerne vil lave noget sammen med hende en dag, og om hun har lyst til I skal finde ud af noget? Hvis hun tager noget tid om at svare nogle gange, kan det måske være en god idé at spørge på den måde, så du også lægger op til, at hun kan byde ind med, hvornår hun har tid. 

Jeg håber du finder ud af noget, så du evt. kan ses med hende :-). Jeg håber du kan bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2019-11-29T09:02:56 1
Zhino

Kære du

Jeg synes du skal spørge hende, om ikke du må få hendes telefonnummer - det kan være, at hun svarer hurtigere på sms'er. Du kan også prøve at ringe til hende og snakke med hende i telefonen og muligvis høre hende, om hun kunne være interesseret i at finde en dag. Ellers kan du foreslå en specifik dag måske en uge frem, således du ved, at hun når at se din besked før selve dagen, du har foreslået. Jeg tænker også, at du kan spørge hende, hvilken dag der passer hende bedst og tage den derfra. 

Jeg tænker ikke, at du skal bekymre dig om at virke for påtrængende, da det lyder som om, at hun faktisk er interesseret i at finde en dag og hænge ud sammen med dig. 

Held og lykke med det :)

Bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym