Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3337 spørgsmål og givet 5771 svar de sidste 12 år
2019-11-27T11:35:41: 2019-12-01T13:16:30: 1

Brevkassespørgsmål

Forelsker mig i SoundCloud rappere

Indsendt af pige17 år


Hej. Jeg er 17 år og har aldrig haft en kæreste. De eneste drenge jeg er tiltrukket af er emo rappere som jeg finder på musiktjenesten, SoundCloud. Jeg er vild med alt fra deres udseende, deres image, deres intelligens og deres musik. Min veninde prøvede at introducere mig til et par drenge hun kendte, der kunne lide den samme type musik som mig, men de endte med at være lidt for flabede til mig og er også af junkie-typen som jeg virkelig ikke kan lide. Kan det være at jeg kun kan lide "bad boys" når jeg oplever dem på nettet og ikke i virkeligheden? Nå men i mit hoved har jeg i hvert fald romantiseret ideen om en epo rapper, eller i hvert fald som jeg oplever dem, som kæreste og bliver stort set ikke tiltrukket af nogen, jeg ser i min hverdag. Jeg vil virkelig gerne have en kæreste, hvad gør jeg?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-11-30T12:04:49 1
Sofie

Hej med dig,

Først og fremmest vil jeg sige, at det absolut ikke er ualmindeligt ikke at have haft en kæreste som 17-årig. Jeg fik selv min første kæreste, da jeg var 22, og jeg kender flere på min alder (24) som endnu ikke har haft en kæreste. Derfor er det bestemt ikke noget, du skal stresse over - du er stadig ung :-)

På baggrund af det, du skriver, er det svært at sige, hvad det er, du går efter, men som du selv skriver, kan det være, at du måske søger noget andet, end du tror. Jeg kan sagtens følge dig i, at man kan føle sig tiltrukket af musikere, men du ved ikke, hvordan de i virkeligheden er. Måske interesserer de dig slet ikke, selvom du synes, de ser godt ud, og de synger godt. En kæreste er heldigvis meget mere end et pænt udseende.

Måske du kan begynde at tænke over, hvad det er, du reelt søger. Der er bestemt ikke noget galt i at synes, at udseendet er vigtigt, men måske du kan tænke over, hvilke andre værdier og egenskaber din fremtidige kæreste skal have. Måske er der én i den omgangskreds, som netop har det, du søger, selvom du ikke vidste det.

Hvis ikke der er nogen i din omgangskreds, du synes om, kan du søge udenfor den. Måske til en fest, på skolen eller et helt tredje sted. Der er også muligheden for at bruge forskellige datingsapps, fx Tinder, men jeg synes, du skal starte med at søge rundt om dig. Jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal finde en sød fyr på et tidspunkt - det handler bare lige om at finde ham :-)

Held og lykke med det!

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym