Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2019-11-27T11:57:55: 2019-12-01T13:17:20: 1

Brevkassespørgsmål

Nervøs omkring pæne mennesker

Indsendt af pige16 år


Hej. Jeg er en meget udadvendt pige, og går til mange fester hvor jeg er glad for at møde nye mennesker. Jeg tror jeg er lidt umoden for min alder, for jeg har ærligt talt først begyndt at tænke på det der med at tungekysse og prøve at score mennesker til fester. Jeg har Inge problemer med at sige hej til folk, og ser mig selv som en "smooth-talker",men er vildt akavet når det kommer til rent faktisk at score folk. Har i nogle tips til hvad man skal sige eller gøre for at komme til at kysse med nogen til en fest?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2019-11-27T06:22:58 1
Regitze

 Hej med dig,


Det lyder som om, du egentlig er godt på vej i forhold til at skulle score, når du nyder at møde og snakke med nye mennesker. At du først er begyndt at tænke på at ville score nu, er ikke unormalt for din alder. Nogle mennesker bliver hurtigt nysgerrige og klar til at skulle flirte og kysse, hvor andre først får lyst lidt senere. 

Det er svært at sige, hvad der præcist skal til for at score, da mennesker tiltrækkes af forskellige ting. Men at snakke med folk - høre hvem de er, hvad de laver og om de hygger sig til festen (hvis det foregår der), er gode måder at komme i kontakt på. Derudover, kan du flirte lidt ved f.eks. at komplimentere den person, du gerne vil kysse med, ved at sige at han/hun ser godt ud/ser sød ud/virker interessant eller lignende. Det at du giver udtryk for, at du er interesseret og er åben i kontakten (kigger vedkommende i øjnene, smiler og lytter) - og ikke mindst er dig selv, kan få dig langt, hvis den anden part også er interesseret i dig. Hvis du har lyst, kan du evt. også sige til personen, at du har lyst til at kysse ham/hende, eller læne dig ind mod vedkommende, for at vise, at du er interesseret i noget mere. Men generelt er alle forskellige, så det kræver lidt "træning" at lære at læse andre personers flirtende signaler også. 

Fortsæt med at være nysgerrig, skab kontakt, og vær dig selv i det - så kommer det helt naturligt, når du møder en sød fyr/pige, som også synes du er sød. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-). Held og lykke!

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym