Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2020-01-02T13:00:55: 2020-01-04T17:27:55: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg har slået op med min kæreste, men jeg fortryder det.

Indsendt af dreng18 år


Hej brevkasse

Jeg er en fyr på 18 år.

For nogle uger siden slog jeg op med min kæreste kun 1 uge efter vi kom samme, vi havde dog datet i flere måneder. Grunden til det er at jeg havde problemer med at binde mig til folk da jeg kun har haft dårlige oplevelser i forhold i fortiden. Så jeg var bange for at blive såret igen og det var en form for reaktion af angst og jeg droppede hende helt ud af det blå.

Jeg fortryder det dog så meget og har dummet mig, men hun ved ikke om hun vil gå ind i et forhold igen. Jeg er så vild med hende og savner hende ekstremt meget. Hvad kan jeg gøre i denne situation for at få hende tilbage?

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-01-03T08:45:24 2
Anne

Hej 

Det er jeg ked af at høre. Det lyder til at du har snakket/skrevet med hende og forklaret, hvad du føler, at du har fortrudt og hvorfor du slog op. Hvis ikke du har det, vil det i hvert fald være en god start. Så kan I snakke det igennem sammen (hvis I ikke allerede har taget den snak). 

Det lyder til, at hun måske har brug for lidt tid til at tænke over det og overveje, om hun vil være sammen med dig igen. Hvis I har et godt forhold, kunne det måske være en god start at bruge noget tid sammen eller skrive sammen som venner. Så kan I opbygge et godt forhold som venner og så se, om det derefter vil give mening for jer begge at gå skridtet videre og blive kærester igen. 

Uanset hvordan I ender med at gøre det, tænker jeg i hvert fald, at det er en god idé at snakke med hende om det. Så kan I få vendt jeres tanker og hun har måske nogen spørgsmål, du kan svare på

Jeg håber, I finder ud af det 

Mvh Anne

2020-01-03T03:10:14 1
Zhino

 Hej med dig,

Jeg synes bestemt, at du skal fortælle hende, hvad du skriver her. Det her med, at du har haft dårlige oplevelser med forhold i fortiden, hvilket gjorde dig bange for at blive såret igen. Enhver person vil sætte pris på sandheden, og det er jeg sikker på, at hun også vil. Derudover synes jeg, at det er enormt stort og modent af dig at indrømme, at du føler, at du tog fejl og fortyder din beslutning. Det er der ikke mange, der vil eller gør, så bliv ved med at udtrykke dine følelser og kæmp for hende. 

Håber alt går, som du ønsker.

De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym