Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2020-01-13T15:40:21: 2020-01-21T10:16:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad så nu?

Indsendt af pige16 år


Hej! Jeg er virkelig glad for tiden da jeg har mødt en fantastisk pige. Vi mødtes til en fest hvor vi endte med at kysse i et stykke tid. Efter den aften har vi været på cafe et par gange og været ude at shoppe, hvor jeg ikke ved om hun har set det er som "date" eller ej. Sidste weekend tog jeg hende med til en fest hvor vi var lidt fulde, og kyssede igen. Jeg er begyndt at kunne lide hende og vil gerne være hendes kæreste, men hvordan skal jeg tale med hende om det? Jeg er helt oppe at køre over at have mødt hende, men jeg er vildt nervøs når det kommer til sådan nogle her ting. Hvad skal jeg gøre?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-01-15T06:06:45 1
Regitze

 Hejsa,


Dejligt at høre at du har mødt en sød pige. Jeg kan godt forstå du synes det er grænseoverskridende at skulle snakke med hende om det, men jeg tænker helt sikkert det er en god idé at gøre det! Det kan være det er bedst at gøre det en dag, hvor I bare er sammen jer to, og hvor I ikke er fulde. Du kan fortælle hende at du har hygget dig rigtig meget med at bruge tid sammen med hende, og at du faktisk godt kan lide hende som mere end ven, og så spørge hvad hun tænker om det. Det er vigtigt og sejt at stå ved sine følelser, selvom det godt kan føles lidt ubehageligt, fordi man er sårbar. Jeg er sikker på at hun vil være sød at snakke med om det.

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-)
Mange hilsner fra Regitze 

2020-01-19T01:18:30 1
Iben

Kære du,

Det er dejligt at høre, at du har fundet en rigtig sød pige, som gør dig glad :-)

For det første er det mit indtryk, at hun også er interesseret i dig, når nu I har kysset flere gange og været på date osv. Og ja, jeg tror også, at hun ser det som en date, fordi I har valgt at tilbringe tid sammen efter, at I har kysset - så synes jeg personligt, at det bedst kan opfattes som en date :-)

Derfor synes jeg helt sikkert, at du skal snakke med hende og fortælle hende, at du synes, hun er rigtig sød og måske at du godt kunne tænke dig, at det blev noget seriøst mellem jer. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du formulerer dig, for du skal jo sige det til hende, som du har lyst til, og som du har det. Jeg kan sagtens forstå, at det kan være utroligt skræmmende og grænseoverskridende at tage den snak med hende, men jeg synes, at det ville være meget naturligt at snakke med hende om, hvad det er, I hver især gerne vil med hinanden. 

Hvis du synes, at det er ekstremt svært at fortælle hende, hvordan du har det med hende, kan du jo vente til, at I har tilbragt mere tid sammen og lært hinanden bedre at kende. Så vil du nok også være mere tryg ved at tale om følelser med hende, og du vil måske også være mere sikker på, om hun også er interesseret i dig :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym