Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-01-26T16:51:18: 2020-01-29T16:55:56: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg har kysset min bedste veninde

Indsendt af dreng18 år


Hej. Jeg er en 18-årig dreng, som skriver til jer, i håbet om et brugbart svar, til en situation jeg har det lidt mærkelig med. Jeg har en god veninde. Hun er på min alder, og vi gik i klasse sammen i 8. Og 9. Men blev så “skilt” ad da vi skulle på efterskole og videre på uddannelserne. Vi har kun set hinanden til fester og meget få gange ellers de sidste par år. Men her forleden var vi til en fest sammen. En fest hvor vi for første gang var fulde begge 2. Og det ender med at vi snaver ude på toilettet. WHAT jeg snaver med min bedste veninde. Og jeg kunne mærke det var rart, og ville bare gerne blive ved. Der sker dog ikke andet end dette. 

Men sidenhen har vi skrevet sammen, og det viser sig at hun snakker en del om mig til hendes venner, veninder og familie. Altså at hun mener det liiiidt mere alvorligt end jeg nok gør. Hun vil meget gerne vi bliver kærester. Men jeg synes det er for mærkeligt. Det var rart at kysse, og ville heller ikke have noget imod at kneppe hende, men igen... det er bare forkert på en eller måde. 

Hvad gør jeg??? 

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-01-27T05:02:41 1
Regitze

 Hejsa,


Jeg kan godt forstå det er en forvirrende situation. Jeg tænker det nok ville være en god idé at snakke med hende om det, og fortælle hende, at du har det underligt med det. Du beskriver at hun gerne vil være kærester med dig, og dermed er mere interesseret i noget seriøst end du er, og derfor tænker jeg især det er vigtigt at snakke med hende om, hvad det betyder for dig, så du ikke ender med at såre hende. Du kan fortælle hende, at du synes det var rart at kysse med hende og at du egentlig ikke har noget imod at det skulle ske igen, men at du ikke ønsker at det skal være mere seriøst end det. Hun fortjener at vide, at du har det på den måde. 

Jeg håber du finder ud af det med hende, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

2020-01-29T10:07:39 1
Kamilla

Hej med dig, 

Det lyder som en svær situation, og jeg forstår godt at det er lidt kompliceret at finde ud af. Dog vil jeg anbefale, at du mærker efter. Har du nogle følelser involveret eller ej? Hvis ja, så er det dejligt, men hvis nej, så ville det da være trist at ødelægge jeres venskab ved at have sex og risikere at såre din veninde, hvis du ikke gengælder hendes følelser. Selv om det kan være svært, synes jeg i stedet, at du skal gøre det klart for hende, at du måske ikke har det på samme måde, men at du sætter pris på jeres venskab. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe,

Venlige hilnser Kamilla

 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym