Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-02-08T15:11:21: 2020-02-11T17:47:21: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg? bakker altid ud

Indsendt af pige18 år


Hej brevkasse, jeg er en ung pige på 18 år der har noget kørende med en dreng på 19, snart 20. Jeg kan mega godt lide ham og jeg er ret sikker på han også kan lide mig. vi er ikke kærester endnu, da vi kun har haft/kendt hinanden i ca. en måned. Alting går godt lige nu, men problemet er at når jeg kommer så langt med en dreng, begynder jeg at overtænke og ender altid med at ødelægge det. Jeg vil ikke ødelægge noget med denne dreng, men jeg kan ikke gøre for at jeg er usikker og ved ikke rigtig hvad jeg skal stille op....

Håber i kan hjælpe en hjælpeløs mig:(


pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-02-09T10:53:02 1
Oline

Kære du,

Det lyder dejligt, at du har mødt en sød dreng som du er glad for. Det er altid så spændene og interessant i begyndelsen når man har mødt en som er speciel. Jeg tror de fleste kender til den følelse du beskriver. I starten af et nyt forhold har man sommerfugle i maven og rødmer når personen siger noget sødt til en, derfor kan man til tider blive bange for, at ødelægge det, hvilket jeg sagtens kan sætte mig ind i. Ud fra egne erfaringer ville mit bedste råd være, at tage en dag af gangen og snak med din partner undervejs om i samme sted med hianden. Jeg kan anbefale ud fra egne forhold, at det har hjulpet, at være ærlig og snakke om ens følelser med sin partner. På den måde ved i begge to, hvor i står.  


Håber mit råd kunne hjælpe.

De bedste hilsner 

2020-02-10T12:12:41 2
Veenuha

Hej med dig

Jeg er glad for at høre at du har fundet en dreng du kan lide. Mit råd til dig vil nok være at tage det stille og roligt og få ro på dine tanker. Der er kun gået en måned og jeg synes du skal nyde den tid i har sammen nu, da du nævner at alt går godt lige nu. Mht. fremtiden og når du når langt med drengen, så vil jeg nok råde dig til at sætte spørgsmåls tegn ved de ting du overtænker? Hvad er det helt præcis du tænker, der kan ødelægge forholdet? Er det små ting du overtænker? Vi kan alle stå i situationer, hvor vi føler vi ikke er gode nok. I stedet for at tænke hvad der kan gå galt, synes jeg du skal fokusere på det positive og tænke hvad hvis alt gik godt? Man kan ikke forudse fremtiden og det er vigtigt at huske at man ikke kan kontrollere alt. Det er nogle gange lettere sagt end gjort, men noget som hjælper mig ofte er at tænkte "Hvad er det værste der kan ske"? Det værste som realistisk kunne ske er ofte ikke så skræmmende, men blot ens tanker der frembringer frygten. Du siger at du "ender altid med at ødelægge forholdet". Jeg synes at du skal forsøge at ændre denne tankegang og tænke at hvis du og din muligvis kommende partner elsker hinanden, skal det hele nok gå. Hvis du føler at det altid er dig, der ødelægger forholdet, vil det nok være optimalt at overveje, hvad du har lært af dine tidlige erfaringer og ændre det på en positiv måde, hvis i kommer sammen. Jeg tænker, at hvis du finder klarhed på denne måde kan det muligvis spare dig for at overtænke. 


Jeg håber dette svar kunne hjælpe dig og ellers skriver du bare igen :) 


Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym