Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3490 spørgsmål og givet 6012 svar de sidste 12 år
2020-04-04T17:16:59: 2020-04-07T21:53:17: 3

Brevkassespørgsmål

Jeg har aldrig haft en kæreste

Indsendt af pige18 år


Hej, Jeg er 18 år gammel pige, som aldrig har haft en kæreste eller så meget som haft noget med en fyr. Jeg er en pæn pige, der altid har været relativ populær og omgivet af drenge. Jeg er mange gange blevet glad for en fyr, ved bare at skrive med ham, men det er aldrig blevet til mere end det. Jeg forstår virkelig ikke, hvad jeg gør forkert og hvad jeg skal gøre, for føler at jeg aldrig vil få en kæreste!!  

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-04-05T08:09:59 1
Iben

Kære du, 

Jeg kan godt sætte mig ind i de følelser, du har om, at du "mangler" at prøve at have en kæreste. Jeg havde de samme følelser, da jeg var yngre og inden jeg mødte min kæreste. Og det kan være frustrerende, når man virkelig gerne vil opleve, hvordan det er og måske føler, at man går glip af noget...

Men jeg er helt sikker på, at du intet gør forkert! Du har bare ikke mødt den rigtige endnu. Det lyder måske lidt kliché, men jeg tror, at det er sandt. Han skal nok komme på et tidspunkt, men jeg tror, det bedste du kan gøre er at være tålmodig. Det skal nok ske en dag - sikkert inden længe. Bare vær dig selv, vær imødekommende og vær tålmodig :-) Det er mit bedste råd. Jeg tror ikke, at man finder en kæreste hurtigere eller nemmere ved at gøre noget bestemt. Han dukker højst sandsynligt op lige der, hvor du mindst venter det.

Jeg vil desuden anbefale dig at nyde den her tid, hvor du er ung og single. Det er altså heller ikke helt kedeligt at være single og fri til at gøre, hvad end du har lyst til! Jeg kan i hvert fald godt lide at tænke tilbage på min singletid engang i mellem og glæde mig over alle de sjove oplevelser, jeg havde dengang ;-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-04-06T05:43:27 1
Regitze

 Hej med dig,

Jeg kan godt forstå det er frustrerende, at det aldrig er blevet til mere end at skrive. Det kan godt være svært at få skabt en kontakt og aftale at mødes, men en måde at få det til at ske på, er f.eks. ved selv at spørge, om fyren ikke har lyst til at ses en dag. Du kan evt. foreslå om I skal gå en tur/se en film/drikke en øl eller lignende, og så på den måde få noget mere kontakt. Så kan man lettere lære hinanden at kende, og det har større muligheder for at kunne udvikle sig til noget mere. Hvis du foreslår at lave noget sammen, er jeg sikker på, det vil blive godt modtaget af en eventuel flirt/besked-kontakt :-)

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2020-04-07T12:06:40 1
Rebecca

Hej.


Jeg vil gerne starte ud med at sige, at det ikke er dig som gør noget forkert. Selvfølgelig får du en kæreste, men det kommer altid når man mindst forventer det. Derfor så synes jeg at du skal prøve at lade vær med at tænke for meget over det og lad endelig vær med at sammenligne dig med andre. Jeg ved godt det er nemmere sagt end gjort, men vi mennesker er alle forskellige og nogle får kærester med det samme mens andre ikke gør. Angående det med drenge, så er min erfaring at fyre ofte modner når de er ældre. Deres mentalitet er egentlig bare at de gerne vil hygge sig og have det sjovt. Det er selvfølgelige ikke alle som har den tankegang, men jeg tror når man er på din alder så vil man gerne prøve en masse ting. Mit råd til dig er, at du ikke skal gøre noget udover at være dig selv. Du skal ikke ændre på dig selv for at finde en kæreste. Det skal nok komme med tiden og indtil da så fokuser på de ting som gør dig glad. Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen. 


Vh Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Langdistanceforhold i en ung alder

Hej UngzoneI sommerferien mødte jeg den dejligste fyr, og jeg er helt vildt forelsket i ham.Jeg er ...

Skal vi stadig være sammen?

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 7 år. Vi har været fra hinanden i et halvt års tid, ...

Hvad gør jeg?

Hej brevkassenJeg står i den situation, at min kæreste og jeg mødte hinanden på en højskole for...

Hvad gør jeg nu?

Hej guys..Min kæreste og jeg, har været sammen i snart ét år. I starten, var alting perfekt. Han...

Hvordan retter jeg op på alt det rod jeg har lavet?

HejJeg kunne godt bruge lidt hjælp, til hvordan det er skal ende. Jeg for 11 måneder siden m...

Hvem skal jeg vælge? Min tidligere kæreste eller min udenlandske veninde?

For omtrent fire måneder siden valgte jeg at slå op med min kæreste (L) gennem et par år. Siden ...

Min kæreste forstår ikke mine psykiske problemer

Kære JerMin kæreste og jeg har været sammen i omkring 5 år. Jeg har altid været bange for at si...

Skal jeg gå fra ham?

Hej jeg står i en lidt fortvivlet situation.For 2 år siden fandt min kæreste og jeg sammen. Det f...

Kærester eller bedste venner

Jeg har en kæreste. Vi har været kærester et stykke tid nu sådan over en måned. Vi kom sammen u...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym