Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2020-04-10T11:15:16: 2020-04-12T16:50:11: 3

Brevkassespørgsmål

Hun bor med sin eks-kæreste.

Indsendt af dreng26 år


Hej, jeg har har haft noget kørende med denne pige siden starten af 2019 og selvom hun har slået op med sin eks-kæreste, så bor de stadig sammen.. Vi er sammen hver dag, hjemme ved mig, men der sker intet i forhold til at eks-kæresten gerne skulle flytte ud af deres lejlighed. Nu skriver vi så april 2020 og på trods af flere udmeldelser fra min side af, at jeg ikke kan blive ved med at holde til at køre hende hjem til eks'en hver dag og køre alene hjem, er der INTET sket. Hun er den første jeg har haft noget med og jeg kan ikke klare tanken om at miste hende, men samtidigt føler jeg mig ikke valgt fra hendes side af, selvom hun siger, at hun elsker mig. Vi har mange fremtidsplaner og drømmer om de samme mål i livet, men det føles mere og mere falskt, når jeg hele tiden har hendes eks i baghovedet. Skal jeg sige at nok er nok og jeg kan ikke mere eller fortsætte med at tro på, at hun i sidste ende vælger mig?
dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-04-11T05:47:34 1
Veenuha

Hej med dig

Jeg forstår udemærket godt din situation, og jeg vil også selv mene, at det kan give problemer, hvis hun stadig bor med hendes ekskæreste. Der er gået over et år, siden du startede med at snakke med hende, og jeg vil derfor foreslå, at hvis han ikke flytter ud, så må hun tage initiativet og flytte ud. Det virker til at være den bedste løsning for jer begge. Selvfølgelig kan faktorer som boligtilbud og økonomi også spille ind, men jeg synes, at du har accepteret det i lang tid. 

Det handler selvfølgelig også om at kunne stole på hinanden, men der er også grænser for hvor meget man kan håndtere i et forhold. Du må forklare hende det tydeligt og præcist, at du har svært ved at kunne se en fremtid med hende, hvis hun stadig bor sammen med hendes eks. Hvis hun ikke kan det, så må du spørge dig selv om du stadig kan acceptere det uden at have en dårlig mavefornemmelse. For mig at se, giver situationen tillidsproblemer. Derfor synes jeg, at det er bedre, at du stopper forholdet nu end at du bliver skuffet senere hen. Hvis hun virkelig elsker dig, er jeg sikker på hun vil finde en løsning og hvis ikke, er forholdet desværre ikke din tid værd.


Hilsen Veenuha

2020-04-11T11:53:29 1
Rebecca

Hej


Jeg kan godt forstå, at det er rigtigt svært at have noget med en som stadig bor sammen med sin eks kæreste. Vi alle har en grænse om hvor meget vi kan klare og hvor meget vi ikke kan klare. Hvis du hele tiden har eks kæresten i baghovedet så betyder det at det er noget som påvirker dig meget. Det kan godt være at i har en masse fremtidige planer osv. men problemet er at i lever nu og her og hvis der ikke sker en ændring fra hendes side af så synes jeg virkelig at du skal overveje det i har sammen. Jeg siger ikke, at du skal gå fra hende eller give hende et ultimatum for det vil føles falsk hvis hun så valgte dig på det, men hvis du føler at du har gjort det klart for hende at det her påvirker dig så ville jeg måske holde en pause eller en afstand. Måske på den måde så kan hun se om hun så er villig til at gøre noget ved situationen. Igen så skal du også huske på at du ikke mister dig selv, fordi du er bange for at miste hende. Mit råd er at skære det ud i pap for hende og forklare hende hvordan det påvirker dig og hvis hun så efter det ikke gøre noget ved det og situationen er den samme, så kan det være at du skal sige nok er nok. Håber jeg gav dig svar på dit spørgsmål og hvis ikke så er du velkommen til at skrive igen.


Vh Rebecca.

2020-04-12T02:02:27 1
Iben

Kære du, 

Jeg kan sagtens forstå, at du er frustreret over situationen. 

Det er svært for mig at sætte mig ordentligt ind i det, da jeg ikke ved, hvad årsagen er til, at ekskæresten endnu ikke er flyttet ud. Men jeg synes (nok ligesom dig selv) at det er meget usædvanligt at blive boende sammen i så lang tid efter, at man er gået fra hinanden. Derfor synes jeg også, at du er din fulde ret til at konfrontere hende med det og understrege, at du ikke kan fortsætte på denne måde.

Jeg synes det, du skriver i din besked til os, er formuleret rigtig fint, så måske skulle du sige noget lignende til hende. Det er i hvert fald tydeligt for mig, at du virkelig gerne vil have, at det lykkedes for jer to, men at du synes det er hårdt, når du ikke føler, at hun vælger dig ligeså meget til. Måske har du allerede sagt disse ting til hende? I så fald synes jeg, at du skal fortælle hende, hvordan du har det, en gang til - og understrege, at der snart er nødt til at ske ændringer, hvis I skal have en fremtid sammen. Jeg synes ikke, at det er for meget forlangt (selvom jeg selvfølgelig ikke ved, om der er en "god" grund til, at han stadig bor hos hende).

Uanset hvad, synes jeg ikke, at du ikke blive i et forhold, som du ikke føler er lige - dvs. hvor du føler, at du vil hende mere, end hun vil dig. Det er slet ikke sikkert, at det er sådan, det er, men hvis hun får dig til at føle sådan, så er det vigtigt, at du fortæller hende det.

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym