Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2020-04-29T09:36:29: 2020-05-02T13:38:48: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg videre, når vi går i samme klasse?

Indsendt af pige19 år


Hej brevkasse!

Dejligt man har jer at skrive til. Jeg står i den situation, at jeg har haft en kæreste i 1,8 år. Vi går på gymnasiet og er snart færdige med 2g, og vi går faktisk i samme klasse. Han var mig utro for et par måneder siden og siden da har alt gået rigtig dårligt. Der er ingen tillid eller noget tilbage, andet end at jeg altid vil elske ham på trods. Vi slog op for en uges tid siden, og nu ved jeg godt der er corona og vi ikke ved hvornår vi skal i skole igen, men jeg har rigtig mange tanker omkring, hvordan jeg skal komme videre, når jeg skal se ham hver eneste dag? Jeg er ikke sur på ham, og jeg tror vi ville fungere som fremtidige venner, men jeg elsker ham jo også.. jeg har ikke lyst til at se ham med en anden, men jeg har heller ikke lyst til at finde mig i at blive behandlet på den måde. Kære brevkasse, hvordan skal jeg komme videre efter så lang tid ? 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-04-29T07:06:40 1
Regitze

 Hejsa, 


Jeg er glad for at høre du nyder at benytte brevkassen! Det skal du endelig bare gøre. 

Det lyder som en svær situation, og jeg kan godt forstå du er lidt fortvivlet. Det er aldrig sjovt at blive udsat for, at ens partner er utro. Det ødelægger nemlig tilliden og gør forholdet meget svækket, og rigtig mange ender med at ende forholdet - ligesom I har gjort. Som du beskriver, er det svært fordi du selvfølgelig stadigvæk elsker ham. Jeg kan godt forstå det virker som en udfordring at skulle se ham i klassen hver dag, og det kan også godt være det bliver lidt akavet til at starte med. Men som du selv påpeger, så er der corona nedlukning lige nu, så I kommer formentlig ikke til at se hinanden i klassen igen før til efteråret. Det giver dig alligevel et par måneder til at komme over ham og få det bedre i forhold til jeres breakup. 

Det er super flot at du hverken er sur på ham og gerne vil være venner med ham i fremtiden, det er dejligt hvis I kan det en dag. At du elsker ham lige nu, er naturligt når nu I lige er gået fra hinanden, men når tiden for lov at gå lidt, og du kommer lidt videre, så stopper de følelser lige så stille med at være der. Det virker måske ikke sådan nu, men tro mig, de holder op igen - om ikke andet ændrer de sig måske til at være mere venskabelige over tid. 

Nyd din egen tid og tænk på dig selv! Der er længe til I skal gå i skole sammen hver dag, og til den tid, er jeg sikker på du har det meget bedre med situationen. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen!

Mange hilsner fra Regitze 

2020-04-30T02:51:35 1
Veenuha

Hej med dig

Jeg forstår udemærket godt, at du står i en vanskelig situation, når du skal se ham hver dag i din klasse. Dog er det vigtigt, at du holder dig til den beslutning du har foretaget. Jeg synes, du har brug for en pause fra ham, men du skal stadig gøre det, du føler dig mest komfortabel med. Jeg vil dog mene, at det er en dårlig idé at foreblive venner, når du stadig elsker ham. Det kan give jer begge falske forhåbninger og muligvis få dig til at ønske, at i stadig var i et forhold sammen. Du kan godt tilgive ham for hans utroskab, hvis du vil, men at foreblive venner lige efter synes jeg ikke er en god idé, da det vil gøre det sværere for dig at komme over ham. Du er muligvis ikke i stand til at undgå ham helt, men du kan holde din afstand følelsesmæssigt ved ikke at blive involveret i lange samtaler osv. Hvis du kommer i kontakt med ham kan du blot sig hej og holde det neutralt. Du har ca. 1 år tilbage af gymnasiet og i længden vil du komme over ham. Jeg synes derfor du skal fokusere på dig selv, dine venner samt dine hobbyer og tage den tid der skal til. Jeg er sikker på du vil finde en anden, som er din tid værdig, og som vil gøre dig glad uden at være utro. 

Håber det kunne hjælpe dig

Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad gør jeg?

Hej brevkassenJeg står i den situation, at min kæreste og jeg mødte hinanden på en højskole for...

Hvad gør jeg nu?

Hej guys..Min kæreste og jeg, har været sammen i snart ét år. I starten, var alting perfekt. Han...

Hvordan retter jeg op på alt det rod jeg har lavet?

HejJeg kunne godt bruge lidt hjælp, til hvordan det er skal ende. Jeg for 11 måneder siden m...

Hvem skal jeg vælge? Min tidligere kæreste eller min udenlandske veninde?

For omtrent fire måneder siden valgte jeg at slå op med min kæreste (L) gennem et par år. Siden ...

Min kæreste forstår ikke mine psykiske problemer

Kære JerMin kæreste og jeg har været sammen i omkring 5 år. Jeg har altid været bange for at si...

Skal jeg gå fra ham?

Hej jeg står i en lidt fortvivlet situation.For 2 år siden fandt min kæreste og jeg sammen. Det f...

Kærester eller bedste venner

Jeg har en kæreste. Vi har været kærester et stykke tid nu sådan over en måned. Vi kom sammen u...

Brud på tilliden

HejJeg er en 20 årig pige som har været i et forhold i 2 år med min 20 årig kæreste. Jeg har op...

Jaloux ekskæreste

Hey gutter og gutinder, jeg sidder her og har været i et forhold i verdens klasse. Men jeg har en j...

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym