Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-04-29T09:36:29: 2020-05-02T13:38:48: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg videre, når vi går i samme klasse?

Indsendt af pige19 år


Hej brevkasse!

Dejligt man har jer at skrive til. Jeg står i den situation, at jeg har haft en kæreste i 1,8 år. Vi går på gymnasiet og er snart færdige med 2g, og vi går faktisk i samme klasse. Han var mig utro for et par måneder siden og siden da har alt gået rigtig dårligt. Der er ingen tillid eller noget tilbage, andet end at jeg altid vil elske ham på trods. Vi slog op for en uges tid siden, og nu ved jeg godt der er corona og vi ikke ved hvornår vi skal i skole igen, men jeg har rigtig mange tanker omkring, hvordan jeg skal komme videre, når jeg skal se ham hver eneste dag? Jeg er ikke sur på ham, og jeg tror vi ville fungere som fremtidige venner, men jeg elsker ham jo også.. jeg har ikke lyst til at se ham med en anden, men jeg har heller ikke lyst til at finde mig i at blive behandlet på den måde. Kære brevkasse, hvordan skal jeg komme videre efter så lang tid ? 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-04-29T07:06:40 1
Regitze

 Hejsa, 


Jeg er glad for at høre du nyder at benytte brevkassen! Det skal du endelig bare gøre. 

Det lyder som en svær situation, og jeg kan godt forstå du er lidt fortvivlet. Det er aldrig sjovt at blive udsat for, at ens partner er utro. Det ødelægger nemlig tilliden og gør forholdet meget svækket, og rigtig mange ender med at ende forholdet - ligesom I har gjort. Som du beskriver, er det svært fordi du selvfølgelig stadigvæk elsker ham. Jeg kan godt forstå det virker som en udfordring at skulle se ham i klassen hver dag, og det kan også godt være det bliver lidt akavet til at starte med. Men som du selv påpeger, så er der corona nedlukning lige nu, så I kommer formentlig ikke til at se hinanden i klassen igen før til efteråret. Det giver dig alligevel et par måneder til at komme over ham og få det bedre i forhold til jeres breakup. 

Det er super flot at du hverken er sur på ham og gerne vil være venner med ham i fremtiden, det er dejligt hvis I kan det en dag. At du elsker ham lige nu, er naturligt når nu I lige er gået fra hinanden, men når tiden for lov at gå lidt, og du kommer lidt videre, så stopper de følelser lige så stille med at være der. Det virker måske ikke sådan nu, men tro mig, de holder op igen - om ikke andet ændrer de sig måske til at være mere venskabelige over tid. 

Nyd din egen tid og tænk på dig selv! Der er længe til I skal gå i skole sammen hver dag, og til den tid, er jeg sikker på du har det meget bedre med situationen. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen!

Mange hilsner fra Regitze 

2020-04-30T02:51:35 1
Veenuha

Hej med dig

Jeg forstår udemærket godt, at du står i en vanskelig situation, når du skal se ham hver dag i din klasse. Dog er det vigtigt, at du holder dig til den beslutning du har foretaget. Jeg synes, du har brug for en pause fra ham, men du skal stadig gøre det, du føler dig mest komfortabel med. Jeg vil dog mene, at det er en dårlig idé at foreblive venner, når du stadig elsker ham. Det kan give jer begge falske forhåbninger og muligvis få dig til at ønske, at i stadig var i et forhold sammen. Du kan godt tilgive ham for hans utroskab, hvis du vil, men at foreblive venner lige efter synes jeg ikke er en god idé, da det vil gøre det sværere for dig at komme over ham. Du er muligvis ikke i stand til at undgå ham helt, men du kan holde din afstand følelsesmæssigt ved ikke at blive involveret i lange samtaler osv. Hvis du kommer i kontakt med ham kan du blot sig hej og holde det neutralt. Du har ca. 1 år tilbage af gymnasiet og i længden vil du komme over ham. Jeg synes derfor du skal fokusere på dig selv, dine venner samt dine hobbyer og tage den tid der skal til. Jeg er sikker på du vil finde en anden, som er din tid værdig, og som vil gøre dig glad uden at være utro. 

Håber det kunne hjælpe dig

Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym