Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-05-16T11:21:13: 2020-05-19T13:35:54: 3

Brevkassespørgsmål

Han er for gammel

Indsendt af pige14 år


Hej, jeg har skrevet ind mange gange og jeg har vært meget tilfreds med svarene så her kommer et spørgsmål mere:)

Jeg har nu i 2 år skrevet med en sød dreng, problemet er at han er 17 imens jeg er 14. I know at det er stor aldersforskel i den her alder men han betyder virkelig meget for mig. Han bor langt væk så der er ikke noget seriøst, men nær jeg skriver med ham har jeg det virkelig sjovt. Vi lytter til det samme musik og ser de samme serier så vi har vildt meget tilfælles. Det er som om han er min soulmate men vi bare har mødt hinanden på det forkerte tidspunkt. Jeg er sikker på at han ved hvor gammel jeg er, da han flere gange har set mine fødselsdags hilsner. Jeg troede at han var typen der skriver med små piger for at få nudes. Men han er ikke sådan, han har aldrig spurgt mig om det. 

Skal jeg droppe ham pågrund af hans alder, eller skal jeg blive ved med at skrive?

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-05-18T12:30:00 1
Regitze

Hejsa,

Jeg kan godt forstå det måske er lidt forvirrende, om aldersforskellen er for stor eller ej. Jeg tænker egentlig, at det lyder som om du er opmærksom på, at der kan være nogle forskelle i forhold til udvikling - og særligt i jeres alder, som du også selv skriver. Hvis I hygger jer med at skrive, og du føler relationen er tryg og sikker, så vil jeg ikke mene, der er noget problem ved at skrive med ham. Hvis du på et tidspunkt føler, at han presser dig til noget, som du ikke har lyst til, kan du altid sige fra, og derefter tage stilling til, om relationen er holdbar. Men umiddelbart, tænker jeg sagtens du kan bevare kontakten til ham - så længe han er ordentlig, du føler dig tryg og I kan tale sammen, hvis der opstår udfordringer som skyldes jeres aldersforskel. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

2020-05-18T02:03:58 2
Gustav

Hey du!

 

Først og fremmest, så er det fedt, at du forholder dig kritisk til en, som du har mødt på nettet ved at skrive herind for andres perspektiv.

 

Du spørger, om du skal droppe ham eller ej. Hvis han ikke er ubehagelig eller presser dig til noget, og hvis det 'bare' er skriveri om interesser, så kan jeg ikke se, hvorfor I skulle stoppe. Men når du beskriver ham som soulmate og begynder at tænker over hans alder, så lyder det til, at du drømmer om mere. Og så synes jeg, at du skal passe på dig selv.

For selvom det lyder dejligt, at du har mødt en, som du klikker med og som du kan dele fælles interesser med, så er der jo folk på nettet, som lyver om hvem man er og hvad ens intentioner er, og du kan bare aldrig være 100 % sikker på, at han ikke er sådan en.

 

Umiddelbart så kan jeg godt undre mig over, om han faktisk ved, hvor gammel du er? At han har set dine fødselsdagshilsener er ikke et sikkert bevis på, at han ved, hvor gammel du er. Måske har han ikke lagt to og to sammen. Du kan kun være sikker på, at han ved, hvis du skriver det til ham.

Hvis han så ved, at du er 14, så kan jeg godt undre mig over, hvorfor en dreng på 17 vil skrive med en, der er det yngre? Jeg beklager, hvis jeg lyder hård, men da jeg var 17, så var min opmærksomhed rettet mod mine jævnaldrende. Selvom der 'kun' er 3 år mellem jer, så sker der meget på de år og I er forskellige steder i livet. 

 

I bund og grund, så er mit råd, at du skal huske at have din fornuft med i det her og ikke gøre noget, som du ikke er tryg ved. Og så forhold dig kritisk.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

2020-05-18T08:00:05 1
Veenuha
Hej med dig

Enhver situation er unik og jeg synes ikke du skal droppe med at skrive med ham, når du i forvejen siger, at i har skrevet sammen i 2 år. Så længe han behandler dig ordentligt og ikke drager fordel af din alder, behøver du ikke at bekymre dig for meget.  På den anden side er du ret ung, og det er svært at sige om han skriver med dig for sjov eller også har virkelige følelser for dig. Selvom 3 år normalt ikke er en massiv aldersforskel, er der som 14 årig og 17 årig ofte en betydelig forskel i modenhed. Derfor synes jeg, at du stadig kan skrive med ham på en venskabelig måde, men vente et par år til du indgår et seriøst forhold med ham. Hvis han også har rigtige følelser for dig, er jeg sikker på han er villig til at vente, og hvis ikke kan du bruge din ungdom på at lære en masse andre ting. 

Hilsen Veenuha
Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym