Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2020-06-14T16:44:13: 1

Brevkassespørgsmål

Brud på tilliden

Indsendt af pige20 år


Hej

Jeg er en 20 årig pige som har været i et forhold i 2 år med min 20 årig kæreste. Jeg har oplevet et brud på tilliden, og har ikke en idé om hvad jeg skal gøre.. Min kæreste havde været ude og drikke med nogen venner og veninder, hvor at han blev meget stiv. Vi har oplevet flere gange at når han bliver fuld ændre han sig og er slet ikke sig selv. I løbet af den aften, får han fortalt til 2 piger at han er forelsket i dem, og at han ikke ved hvem han skal vælge, altså om han vil have mig eller dem. Det skal lige siges at han ikke sagde det til dem samtidig, men fortalte dem det enkeltvis. Han kan ikke selv huske at han har sagt alle disse ting. Så dagen efter får han faktisk fortalt af den ene af pigerne hvad han har sagt i en besked. De skriver så lidt frem og tilbage, og han finder okay hurtig ud af at han ikke aner hvorfor han har sagt de ting og fortryder det, hvor at han så skriver til hende at han kun vil have mig. Samtalen med hende pigen er åben på hans computer, hvor at jeg så læser det. Så jeg finder faktisk selv ud af at han har sagt disse ting. Men han fortalte mig så senere, at han selv ville have sagt det til mig ellers havde han slettet beskederne og at han bare havde behov for at finde hoved og hale i det hele først.

Vi har snakket om tingene som beskrevet, og han fortæller mig at han er klar til at gøre meget for at få vores forhold til at fungere. Så han vil ændre nogle ting Som f.eks at drikke mindre mængder når jeg ikke er til stede, og helt at boykotte kontakten med den ene pige.. men den anden pige går han i klasse med, så han kan ikke rigtig stoppe med at snakke med hende men han siger at han vil gøre det klart for hende at hun skal stoppe med at være så flirtende i form af fysisk kontakt. Derudover har han skrevet en besked til begge piger, at han fortryder det han har sagt og at han ikke mener de ting han sagde. Så han vil gerne arbejde på at opbygge en tillid igen, men jeg har bare ikke lyst til at det skal være sådan et kontrolleret forhold. Så jeg ved bare ikke om jeg kan stole på ham igen, men samtidig så er han virkelig mit et og alt.. jeg bor nærmest hos ham, og vi bruger meget af vores tid sammen.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-06-15T04:09:15 2
Iben

Kære du, 

Jeg kan sagtens forstå dit problem. Det er svært at komme sig over et brud på tilliden. 

Jeg synes dog, at det er positivt, at din kæreste lader til at anerkende, at hans opførsel ikke er i orden, og at det er noget, han må gøre noget ved. Det er en rigtig god start!

Som jeg læser det, var det ikke noget, han rent faktisk mente, de ting han sagde til de to piger, men det er selvfølgelig svært at vide med sikkerhed, og uanset hvad, er det virkelig ikke rart for dig, at han har sagt de ting - uanset om han mente dem eller ej. Men du bliver nok nødt til at tage hans ord for det, når han siger, at det ikke var noget, han mente, hvilket han jo også skrev til pigerne.

Jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til, at jeres forhold skal være kontrolleret, og derfor tror jeg, at det er vigtigt, at I sammen finder en løsning på det her - eller i hvert fald finder nogle ting, som I er enige om, skal ændre sig. Som du også selv nævner, vil det være en rigtig god start, hvis din kæreste bliver opmærksom på ikke at drikke for meget. Der er nogen, som ikke reagerer så godt på for meget alkohol, og det lader til at gælde for din kæresten, hvis han bliver en helt anden, når han drikker. Derfor tror jeg, at det er bedst for jer begge, hvis han bliver mere opmærksom på at "stoppe mens legen er god", når han er i byen. Og det lyder også til, at han selv vil kunne se, at det er en god ide. At lave den ændring, synes jeg ikke er spor kontrollerende eller uretfærdigt. Der, hvor det kan gå hen og blive en anelse kontrollerende, er måske nærmere, hvis der er bestemte mennesker, han ikke må snakke med... du skriver f.eks. at han dropper al kontakt med den ene pige - er det virkelig nødvendigt? Hvis han ikke mente, hvad han sagde til hende, kan jeg ikke se grunden til, at han ingen kontakt bør have med hende. Jeg er klar over, at det nok er noget, I er nået frem til i fællesskab, og ikke noget som du har påduttet ham, men jeg vil blot sige, at det måske ikke er nødvendigt med sådanne "regler"... Uanset hvad synes jeg det er rigtig positivt, at han er åben for at lave nogle væsentlige ændringer, så der forhåbentligt ikke opstå lignende situationer igen.

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym