Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2020-10-26T12:37:29: 2

Brevkassespørgsmål

Svære tider i et forhold

Indsendt af pige19 år


Hejsa jeg står i den situation at min kæreste har vært mig utro med en anden, det hele startede med at han skulle have hentet en fra byen og så skulle de have kysset. men nu er sandheden kommet frem, og det er en helt anden pige end hende han sagde til at starte med og historien er en helt anden.


Den rigtig historie er så at det er en pige som han har mødtes med en gang før, hvor der dog var andre til stede. Den gang var vores forhold ved at styrte sammen, nu har han så haft hentet denne her pige for at køre en tur og snakke med hende hvor det så endte med de havde lidt sex...


Han siger at der ikke er noget han fortryder mere end det, og hvis han kunne lave det om havde han gjort det. Han har virkelig haft det så dårligt med det og har græder en del overfor mig, og har sagt at der ikke er nogen han heller vil end mig og at han elsker mig over alt på jorden . 


Jeg har vagt at give det en sidste chance, men er bare så ked af det og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Har så stærke følelser for ham, og har aldre vært så glad for en som ham.

Måske at i har et godt råd, til at komme lidt videre i vores forhold.


Undskyld for manglende komma og puntkum.

Jeg er ordblind, så er ikke lige den bedste til de to ting.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-10-27T10:10:03 2
Line

 Hej du

Kan 100% godt forstå dig. Har været ude for det samme. Dér endte jeg dog med at gå fra min daværende kæreste, da jeg har det sådan lidt, at hvis man kan overskride sådan en grænse, så kan man finde på det igen.

Men hvis du vil fortsætte med at være sammen med ham, så gælder det om at finde gnisten og tilliden igen.
Det kan tage lang tid. Tilliden kommen ikke bare med det samme, så du må forberede dig på at være tålmodig på at din tillid til ham ikke kommer med det samme og så evt. gentag i dit hovede "jeg stoler på ham".

Ellers kom ud og oplev noget som var i nyforelskede. Gør noget godt for jeres forhold. Hav "Date nights", tag i biografen, book et hotelophold osv.
Det kunne være det ville hjælpe processen i at få din tillid tilbage til ham lidt hurtigere - men, det tager tid.

Håber du kan bruge mit råd - ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen. :-)

M.v.h. Line

2020-10-28T08:02:05 1
Veenuha

Hej med dig

Jeg kan forstå, at du står i en vanskelig situation, da du på den ene side har stærke følelser for din kæreste, men på den anden side er du også emotionelt oprevet af hans utroskab. 

Vi har alle vores egne personlige grænser og det er op til dig at vurdere, om tilliden stadig vil være der efter hans utroskab og om du i den lange bane kan ignorere det uden problemer? Han siger han fortryder det virkelig meget, men kan du være sikker på, at han siger sandheden denne gang?

Du fortæller hans historie var helt anderledes end hvad der rent faktisk skete og jeg ved derfor ikke om du stadig kan regne med ham, når han både lyver om sandheden og har været utro mod dig. 

For mig at se ville han ikke have gjort det, hvis han elsker dig overalt på jorden, som han jo siger. Hvis du vælger at ignorere det, kan det føre til mere hjertesorg senere. 

Jeg vil derfor råde dig til at tænke om forholdet og om det virkelig er dit selvrespekt værd, hvilket også er en personlig vurdering du skal tage. 

Jeg håber, at du fik et indblik i nogle af mine refleksioner, og hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive igen. 


Hilsen 

Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym