Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2020-12-12T13:12:02: 1

Brevkassespørgsmål

Kæreste kys

Indsendt af pige13 år


Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi har aldrig kysset eller holdt i hånden, Men vi har krammet men jeg vi gerne mere altså holde i hånden og kysse men jeg ved bare ikke og han vil eller hvordan vi kommer igang med det. Altså jeg har tænkt på om det kunne være fordi han ik kan lide mig eller om han måske ik er klar fordi altså for det første er han 9 måneder yngre end mig og for det andet bliver drenge jo langsommere modne end piger eller om han har det lige som mig hvad gør jeg
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-12-16T11:19:14 1
Marissa

Hej med dig,

Det lyder som om, det er en lidt udfordrende situation, du står i, og det er fedt, at du skriver herind og deler dine tanker. 

Det lyder til, at du og din kæreste har været gode til at tage det stille og roligt. Det er en rigtig god ting, for så kan man i højere grad være sikker på, at man ikke overskrider hverken sin kærestes eller sine egne grænser. 

Selvom det kan føles underligt eller svært, så er det bedste, du kan gøre nok at snakke med ham om alt det her. Han kan bedst selv fortælle, hvordan han har det med situationen. Hvis han, som du foreslår, ikke helt er klar, så kan du bedst finde ud af det ved at spørge ham direkte. Du kan enten gøre det ansigt til ansigt eller skrive og spørge ham, hvis det er rarere. Og hvem ved, måske har han faktisk også lyst til at prøve lidt mere med dig men holder sig tilbage, fordi han gerne vil tage hensyn til dig. Den nemmeste og bedste måde i begge to kan gøre forholdet rart for hinanden, både i denne situation og i fremtiden, er ved at blive gode til at snakke med hinanden, hvis der er noget i er utilfredse eller utilpasse med eller hvis i er i tvivl om noget. 

Hvis du virkelig ikke tænker, du kan få dig selv til at snakke med ham om det, så kan du prøve at være den, der tager det første skridt, for han kan måske være for genert til at turde gøre det. For at være sikker på, at du ikke gør noget, der gør ham utilpas, så kan du gå forsigtigt frem og prøve at holde ham i hånden og lægge godt mærke til, hvordan han reagerer. 

Du kan måske også prøve at dele dine tanker med nogen i dit liv og så få deres råd eller indsigter i din situation. Det kan f.eks. være nogle venner, søskende eller endda dine forældre, hvis du har lyst. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe lidt, og at du endelig bare skriver til brevkassen igen, hvis du har andre spørgsmål :) 

-Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym