Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2021-01-06T07:59:25: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan vælger man?

Indsendt af pige15 år


Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der vægter mest. Jeg er fysisk meget tiltrukket af A. Seksuelt passer vi fantastisk sammen. Det er på en måde lissom et puslespil når vi er intime, to brikker der passer perfekt ind i hinanden. Og han tilfredsstiller mig gang på gang og jeg har det simpelthen så dejligt i min krop bagefter, fuldstændig splattet ud og afslappet. Til gengæld taler vi ikke vildt godt sammen. Faktisk er det tit svært at holde en samtale igang. 

B til gengæld snakker jeg vildt godt med. Vi kan snakke i timevis og har det sjovt sammen. Til gengæld passer vi ikke ret godt sammen seksuelt. Han tænder mig ikke og jeg må hjælpe mig selv for at komme. Jeg tænder åbenbart heller ikke ham selvom han da godt nok kommer. Jeg er altid mindre glad efter vi har været intime end før selvom jeg da er kommet en enkelt gang men det er altid for egen hånd.

Så jeg er mega i tvivl. Hvem skal jeg vælge? Eller ingen af dem? Eller dem begge?

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-01-10T11:30:50 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan absolut være meget udfordrende at finde ud af, hvilken person man bedst passer sammen med, når det gælder romantiske og seksuelle relationer. Det lyder dog til, at du selv har gjort dig noge gode overvejelser om det, og at du har noget indsigt i, hvad der fungerer og ikke fungerer for dig hos hver af de to personer, du har beskrevet. 

Hvis du synes, at det seksuelle fungerer godt for dig med person A, og at du føler dig godt tilpas med dem, så er det jo kun dejligt. Nu ved jeg ikke lige, hvor lang tid i har været involveret med hinanden, men det kan jo være at resten kommer med tiden, og at det udvikler sig, når i lærer hinanden bedre at kende. Men det kan selvfølgelig også være, at det ikke sker, eller det kan være, at du kan mærke, at du faktisk ikke engang har den store interesse i, at det skal udvikle sig. Så skal det jo i sidste ende være op til dig selv, om du har det fint og er tilfreds med at have en relation til A, som mest kun baseres på dit sexliv. 

I forhold til person B så lyder det nærmest som om, at i er bedre stillet som gode venner. Jeg kender selvfølglig ikke til detaljerne af jeres relation men efter min mening, så vil jeg absolut definere det som venskab, hvis man ikke rigtig har seksuel kemi men derimod man snakker godt sammen. Måske kan du snakke med personen om, hvorvidt i to måske i stedet skulle fortsætte med kun at være venner, da det virker til, at det er venskabsdelen, der mest giver dig noget, du er glad for. 

Det er nemlig det, der er det vigtigste; du skal være glad for det type forhold, du har til begge af disse personer. Det bedste du kan gøre er altså at kigge på de to forhold og mærke efter, hvilke aspekter af dem, der fungerer bedst for dig og gør dig gladeste. Og så kan du jo prøve at afgøre med dig selv om det faktisk også ville kunne hjælpe at snakke med de to personer om disse tanker du går og har. 

Jeg håber i hvertfald, at du finder ud af situationen på en måde, der kan give dig mest muligt glæde. Og skriv gerne ind igen, hvis du får lyst til det :)

-Marissa

2021-01-10T09:07:45 1
Markus

 Hej. 


Jeg ville ønske at jeg kunne give dig et let svar. Men jeg tror ikke at det er åbenlyst hvad det rigtige er at gøre her. 


Til gengæld tror jeg godt du kan finde ud af det, hvis det er det du sætter dig for. Der vil være fordele og ulemper ved et forhold med en hvilken som helst fyr, men nogle gange kan man også komme til at være lidt for hurtig til at konkludere at noget bare er et vilkår, man må affinde sig med. For selvom du og den fyr, du er meget tiltrukket af, ikke snakker så godt sammen, betyder det så at i aldrig ville kunne det? Prøv at vær åben med ham og sig at du synes, at der på trods af den meget stærke intime forbindelse, mangler noget på samtaleplanet. Hvem ved? Måske har han haft det på samme måde. Nogle gange skal der være én der tør være den første til at nævne den slags, før det overhovedet kommer på tale. Og så kan det være der ligesom bliver brudt en usynlig mur ned, som gør det lettere at tale sammen efterfølgende.


Og på samme måde med den anden fyr - Bare omvendt. I forhold til ham fortæller du at i taler godt sammen, men at intimiteten mangler. Igen; Er vi sikre på at det er nødt til at være sådan? Der kan være mange grunde til at to mennesker ikke "tænder" hinanden, men jeg tror kun at nogle af disse grunde er forbundet med problemer der ikke kan løses. Måske er i begge to nervøse. Måske er det bare ham der er nervøs. Måske er det noget helt tredje Tag en snak med ham og find ud af om han har det på samme måde og hvis ja, så også om hvordan i løser det. 


Før du beslutter dig for hvem du gerne vil være sammen med, er du nødt til at finde ud af om de problemer du oplever at have med de her fyre er uløselige eller ej. Jeg tror du er nødt til at undersøge det nærmere.


Jeg håber det var klart og tydeligt. Hvis det ikke gav mening, skriver du bare til os igen.


mvh Markus 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym