Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3704 spørgsmål og givet 6306 svar de sidste 13 år
2021-01-22T08:46:51: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Indsendt af pige15 år


Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.

Jeg håber i kan hjælpe.

Hilsen pige på 15 år.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-01-23T01:14:15 1
Ida

Hej med dig, 

Dejligt at du har en fantastisk kæreste. Jeg tænker at grunden til at han hele tiden vil kysse, er fordi han også synes at du er helt fantastisk og sikkert gerne vise dig det ved at kysse dig. Han mener det sødt. 

Kan dog sagtens forstå at det kan være belastende hele tiden at skulle give noget af sig selv ved at kysse. 

Jeg tænker at en løsning kan være, at du måske skal prøve at snakke med ham om det og være ærlig omkring hvad du føler og tænker. Du kan sige at du synes han er helt fantastisk og synes godt om ham, men at du nogle gange synes, at det bliver for meget med alle de kys. Det kan man sagtens sige. Vær ærlig over for ham, og fortæl hvordan du har det og hvad du mener og tænker - og dette gælder ikke kun med kyssene. Man får altid noget ud af at være ærlig omkring sine følelser og tanker - på enten den ene eller anden måde. 

Jeg håber det kan hjælpe dig, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen. 


Mange hilsner Ida Marie 

2021-01-25T06:09:42 1
Markus

 Hej.


Hmmm... Jeg kan ikke komme i tanke om andre løsning end at du simpelthen bare siger til ham, at det er sådan du har det. Det er selvfølgeligt svært, for man vil ikke virke utaknemmelig, eller som om man slet ikke kan lide at blive kysset. Men det skal forhåbentlig også gerne være sådan at begge personer i et forhold nyder den intime del af forholdet. Og det skal også gerne være sådan i et forhold at man kan tale åbent om denne her slags ting.


Så ja, jeg ville sige det hvis jeg var dig. Så er der også spørgsmålet om hvordan man siger det. Her er en listig måde man kunne komme rundt om problemet; Prøv at foreslå en eller anden slags aktivitet, hvor akitiviteten i sig selv kræver så meget koncentration at han et øjeblik glemmer at du skal kysses hele tiden. Et brætspil eller en netflix, du ved han ville synes var spændende. 


Hvis det ikke virker, så tror jeg ikke du komme uden om bare at sige det. En fin måde at formulere det på kunne være: "Jeg synes det er så dejligt, når du kysser mig, men jeg vil gerne have at det bliver ved at være specielt, og at det bliver ved med at føles specielt. Så måske vi kunne kysse lidt mindre, og snakke lidt mere i stedet". 


Håber du får held med det.


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym