Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-04-04T01:54:35: 1

Brevkassespørgsmål

Shit kærlighed er svært

Indsendt af dreng18 år


Jeg ved at blive så træt. Har aldrig fundet kærligheden. Ved godt det er noget der kommer med tiden, at det ikke altid er noget man skal søge efter, og at man skal huske at leve ungdommen. Men med de sociale medier vi har idag, er det svært ikke at savne noget kærlighed nogle gange. Jeg flyttede fra Sjælland til Jylland, og det er meget svært at finde kærligheden lige pludselig. Da jeg boede på Sjælland var jeg aldrig bekymret, da jeg vidste jeg havde en stor vennekreds, og jeg kom til fester hele tiden og havde muligheder for at lære mennesker at kende. Men nu føler jeg ikke jeg har en vennekreds. Jeg har nogle venner fra klassen, men det er også det. Den eneste metode jeg kan tænke på for at finde en pige, er tinder, and let’s realise it. Det er kun for piger der vil have komplimenter og selvtillidsboost, for så snart man faktisk kommer i en god samtale med dem bliver man lige pludselig fjernet som match. Jeg er så træt! Hvilke midler skal jeg te til? Jeg er så bange for at jeg aldrig lærer nok mennesker at kende til at finde den rette pige her i Jylland. Jeg har boet her i godt 2 år nu, så det er ikke fordi jeg lige så stille skal falde til, for det føler jeg allerede jeg har gjort. Urgh.. Ja. Ved ikke hvilket svar jeg leder efter. Har læst “det kommer med tiden”, “det skal nok ske”, “ikke tænk for meget på det”, osv. jeg leder efter noget lys i enden af tunnelen her, og måske endda en løsning.

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-04-04T06:39:41 1
Markus

 Hej.


Jeg ved præcis hvad du mener. Og lad os være ærlige; corona har ikke gjort det lettere. 


Jeg håber det er ok, at jeg udfordrer dig lidt på din beskrivelse af Tinder. Du har muligvis ret i at appen er skruet sammen på en sådan måde, at den tiltrækker mennesker, der både vurderer dem selv og andre på en overfladisk og hul måde. Og det er meget muligt at det også er størstedelen af de mennesker, der bruger appen, der er sådan. Men spørgsmålet er om det er grund nok til ikke at bruge den.


kan man opsummere et menneske ved at påpege alle dets mangler? Kan man sige at det at være overfladisk er så forfærdeligt at det er lige meget med alle de andre kvaliteteter, uanset hvor mange og hvor attraktive de er? Jeg siger ikke at du skal ignorere alle dine meget rimelige indsigelser over for Tinder, fordi du ikke føler du har råd til at stå fast på dine principper. Min pointe er blot at man jo godt kunne forestille sig at du fik en date med én af de her "overfladiske" komplimentsøgende piger, hvor du så fandt ud af på fjerde date, at hun havde mere at byde på. Så ville du for mig at se ikke været gået på kompromis eller bukket under. Du ville bare have indset at man faktisk kan bruge denne her lidt kyniske app til mere end den lægger op til. Og mon ikke, der også er en forskel på piger, der bruger Tinder på trods af at de ikke er overfladiske, og piger der vitterligt er overfladiske og derfor bruger Tinder.


Prøv det. Hvad er det værste der kan ske? At du møde en pige som var præcis så overfladisk, som du forestillede dig? Så har du i hvert fået bekræftet din antagelse og er blevet det klogere. 


Nu er jeg også nødt til selv at være ærlig. Jeg havde ikke lige noget hyper originalt dating-råd jeg kunne smide efter dig. Men jeg tror det med Tinder er værd at tænke mere over.


Håber i hvert fald det hjalp. Hvis ikke, skriver du bare igen. Vi skal nok finde ud af det her!


mvh MarkusVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym