Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-04-24T22:37:35: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp mig

Indsendt af dreng16 år


Jeg  har været forelsket i min læres datter i noget tid jeg lavede en gave til hende på hendes fødselsdag dagen efter sagde min lære at hans datter ville invertere mig hendes  næste drukfest hvad betyder er det et tegn  eller ej .det skal siges hun aldrig set mig irl hun  har kun set mig på en fødselsdages hilsen som min lære sendte til hende på snap jeg havde lavet en nøgle ring til hende. Min i stedet for at have nøgler i satte hun den i hendes halskæde 
dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-04-29T10:35:31 1
Tia

 Hej med dig,

Jeg kan ikke se, hvad dit spørgsmål er? Spørg du, om det er ok, at du er forelsket i din læres datter? eller spørg du, om det er korrekt, at du tror, at datteren også kan lide dig? eller spørg du om noget helt tredje?

Jeg prøver at besvare og hjælpe dig ud fra det, jeg forstår. Du siger, at datteren aldrig har set dig irl, men har du set hende før? Du siger, at du er forelsket. Men kender du hende mon nok til at du rent faktisk er forelsket i hende, eller måske er det blot fordi hun opfører sig pænt og er sød og betænksom? Nu ved jeg heller ikke, hvor gammel den her datter er.. Jeg tror måske, at du skal passe på med ikke at blive såret. At hun har sagt til sin far (din lærer), at hun vil invitere dig til næste drukfest, er også lidt sjovt. Men vi ved jo ikke, om hun har ment det, eller om det bare er for sjovt. Det lyder sødt af hende, at hun tager imod dine gaver og bruger dem. Men af den grund kan det desværre ikke bekræftes, om hun er vild med dig eller ej. Det kan være, at hun ser dig som sin fars elev, og hun synes, at du er sød. Men det er svært at sige, hvornår der er tale om forelskelse. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på det. 

Jeg håber, du finder ud af det. Og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til os igen. 

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym