Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-06-15T18:12:13: 1

Brevkassespørgsmål

kan han egentlig lide mig

Indsendt af pige13 år


hej. jeg er en pige på 13 år som har en kæreste på min alder fra min klasse. Jeg er meget i tvivl om han faktisk kan lide mig, for nogle gange smiler han sødt og sender billeder af sig selv og skriver til mig mange gange i ugen. Men nogle gange er det som om han bare ligeglad med mig og virker som om vi bare er klasse kamerater 
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-06-15T09:57:09 1
Ida

Hej med dig,

Tak for at skrive ind.

Du skriver at din kæreste nogle gange er sød overfor dig og andre gange virker det som om at han er ligeglad med dig. Derfor vil du gerne vide om han faktisk kan lide dig.

Jeg kan sagtens forstå at det kan være enormt forvirrende og frusterende med miksede signaler. Men husk på at han måske slet ikke tænker over det på den måde som du gør, og måske ikke kender sine signaler til dig eller gør det med vilje. 

Jeg tænker at en af grundende til at han kan virke ligeglad og "bare være din klassekammerat" er fordi han prøver at bevare det venskab I havde og måske er bange for at miste det, nu hvor I er blevet kærester?! Sådan kan man godt have det eller få det, hvis man har været gode venner før man blev kærester. Det kan også være at han bare har valgt (med sig selv) at han er din ven i skolen og så kan I være kærester i fritiden? 

Jeg kan jo at gode grunde, ikke vide om han kan lide dig på kærestemåden. Derfor ville jeg snakke med ham, og spørge ham om det du skriver ind til os. Hvis du synes det er svært at tale med ham om det, kan du måske skrive det til ham på en besked og fortælle ham, hvad du føler og at du er lidt forvirret. Måske har han en god grund, eller måske har han ikke indset at du ser det sådan eller har det sådan.  

Jeg håber mit svar kunne hjælpe dig på rette spor, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen 

Mange hilsner Ida Marie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym