Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-08-10T15:03:00: 2

Brevkassespørgsmål

Mig og min eks storebror?

Indsendt af pige19 år


Jeg er begyndt at have kontakt med min eks storebror. og jeg synes faktisk at han er ret sød, jeg ved bare ikke helt hvad jeg skal gøre, når det er min eks storebror?

kan i hjælpe mig?

Hilsen den forvirrede pige

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-08-15T10:51:20 1
Lotte

Kære du

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan godt forstå, at det er en svær situation, du står i. Det hele bliver lidt mere kompliceret, når det er din ekskærestes storebror. 

Der er ret stor sandsynlighed for, at din ekskæreste selvfølgelig ikke vil synes, at det er særlig fedt, hvis du begynder at date eller ses med hans storebror. Omvendt tænker jeg heller ikke, at det er din ekskæreste, der skal bestemme det, hvis det rent faktisk kunne blive til noget godt mellem dig og broren. Det vigtigste er derfor, hvordan du selv har det med det og hvordan storebroren har det med det.

Du skriver umiddelbart ikke noget om, at storebroren også synes, at du er sød eller kan lide dig. Hvis det stadig er lidt uvist, hvad han ser i jeres relation til hinanden, så er det måske for tidligt at bekymre sig om endnu. 

Du har umiddelbart to muligheder enten at bryde kontakten med broren, hvis du allerede nu tænker, at det vil blive noget rod - det kan også sagtens være, at I kan få et godt venskab uden det behøver at føre til mere. Det tænker jeg i hvert fald ikke, at der er noget i vejen for. Den anden mulighed er, at du fortsætter med at skrive med ham og evt. prøver at se ham også, for at finde ud af om, der er noget mellem jer eller ikke. Hvis du føler, at det er noget, som du gerne vil udforske og se, hvor det kan føre hen, så synes jeg, at det er det, som du skal gøre. 

Jeg vil også råde dig til at snakke med storebroren om det hele og om hvordan han har det med situationen, hvis det viser sig, at han også kan lide dig. På den måde er i to, der står i det sammen og du behøver derfor ikke at sidde alene med de her tanker.

Så derfor tænker jeg, at du skal finde ud af om følelserne går begge veje, og derefter kan du og storebroren tage en snak sammen om hele situationen og hvordan I har det med det og hvordan I ønsker at tackle den.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp :-)


Kærlige hilsner fra

Lotte

2021-08-15T11:04:05 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan være en svær situation, hvis man bliver involveret med nogen, som er forbundet med en person, der ikke længere er i ens liv på samme måde som før. Og det kan især være svært, hvis det er en eks-kæreste, det er forbundet med.

Hvordan du kan håndtere det kommer måske an på, hvordan det endte mellem dig og din eks. Hvis I slog op under dramatiske omstændigheder, så kan det være at involvering med broren kan skabe en hel del drama videre frem for dig. Dette kan især ske, hvis du og din eks slog op på en måde, hvor din eks blev såret. For så kan din eks potentielt føle sig såret, vred eller endda jaloux over, at du nu er blevet interesseret i deres bror. Hvis I dog derimod endte jeres forhold på god fod med hinanden, eller det var din eks som slog op med dig, så kan det være, at det ikke er et problem.

Overordnet set så kommer det nok meget an på, om der kan komme til at være følelser i klemme hos nogen af jer. Du er den, der bedst kender situationen, og derfor er du den, der bedst kan overveje, om der kunne komme nogle uheldige konsekvenser af at være involveret med storebroren. Vil din eks blive vred? Vil storebroren være okay med at være involveret med sin lillebrors eks? Er du okay med, at der muligvis kan opstå noget drama, hvis din eks ikke er okay med, at du er i kontakt med og måske en dag endda dater storebroren? 

Det kan selvfølglig også være, at du er heldig, at din eks ikke har noget imod det overhovedet. Hvis det er tilfældet, så er der jo ingen problemer. Men da det kan være svært at vide 100%, så er det i sidste ende er det op til dig selv, om du tænker, at du kan lide storebroren nok til, at det vil være okay, hvis der opstår nogle problemer med din eks. 

Jeg håber, mit råd giver mening og kan være til lidt hjælp. Skriv ellers bare ind igen, hvis du får lyst til det :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym