Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2021-09-07T16:05:25: 1

Brevkassespørgsmål

Overtænker jeg for meget

Indsendt af pige14 år


Hej:)

Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er at vil have ham igen, men jeg slog op fordi jeg havde fundet en ældre fyr som passede til mig, men efter som han gerne vil en helt masse ting som jeg ik er klar til slettede jeg ham..               Jeg vil gerne have min kæreste inden ham den større tilbage, men kommer nok bare til at tænke at jeg leger med ham, men jeg savner ham og føler mig så dum som aldrig før, men han går i en klasse under mig og er yngre. 

Han går også i klasse med en anden som jeg kan lide, men hvad nu hvis han ik har det på samme måde?             Ham jeg kan lide har haft sex med en anden pige fra min klasse som jeg så har spurgt mit crush om idag, og nu føler jeg mig som et endnu større fjols. 

Hvad gør jeg seriøst jeg er så dum, jeg kan ikke engang snakke med mit crush uden jeg gør mig til grin eller akavet.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-09-12T05:54:18 1
Julie

 Hejsa og tak fordi du skriver herind!

Kærlighed kan være rigtig forvirrende og det kan være super svært at finde rundt i alle sine følelser. Nu kender jeg jo ikke til hele historien, men det lyder til, at du er meget i tvivl om, hvad du vil, siden du skriver, at du gerne vil være sammen med din ekskæreste igen, men også har et crush på en anden. 

Jeg tror, at du både for din egen og drengenes skyld, skal tage det stille og roligt og få mærket godt efter i din mave, så du kan finde ud af, hvad du egentlig gerne vil. På den måde kan du undgå at træffe en forhastet beslutning, du kommer til at fortryde, og samtidig undgår du forhåbentlig også at drengene bliver sårede og kede af det.
Samtidig vil jeg også sige, at man jo ikke nødvendigvis behøver at have en kæreste. Det kan være rigtig sundt og godt at være "alene" og lære sig selv og sine følelser godt at kende, inden man kommer i et forhold med en anden person.

Jeg håber, at mit svar er til hjælp. Ellers skal du endelig skrive herind igen!

De bedste hilsner Julie :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym