Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-10-10T20:10:05: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Indsendt af pige11 år


Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 gange før og nu er vi det igen. 

Mit problem er at jeg ikke ved om han rigtig kan lide mig eller om han bare vil være kærester fordi han syndes at det er sjovt at have en. Han er lidt underlig når jeg skriver til ham. Han siger altid alt muligt med at jeg er 110% perfekt.

Når jeg spørg ham om noget så svare han altid… f.x: hvor pæn er jeg fra 1-100 og så svare han: 100000000 eller: vis du kunne ændre noget ved mig hvad skulle det så være så svare han: ingenting.

Det virker lidt underligt og jeg tænkte på om jeg måske kunne få et råd til hvad jeg skal gøre, om jeg skal slå op, bare ignorerer det eller gøre noget helt tredje.

Håber i kan hjælpe????

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-10-17T09:55:33 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan være svært at vide, hvad der foregår inde i hovedet på din kæreste, og hvad han helt præcis går og tænker om det at have en kæreste. 

På den eneste side, hvis dit ønske egentlig er at finde ud af, hvad han tænker, så kan det være, at en løsning kunne være at spørge ham direkte. Altså spørge ham, om han er kærester med dig, fordi han godt kan lide at være kærester med dig eller om han er kærester med dig mest, fordi han godt bare kan lide at have en kæreste. 

På den anden side, er det måske endnu vigtigere at finde ud af, hvad du tænker og føler om det hele. For hvis hans motivationer er helt, som han siger - at han bare synes, du er fantastisk - så er det dig, der skal finde ud af, om du er tilfreds med / glad i sådan et kæresteforhold. Så du skal måske spørge dig selv, om det gør dig glad at være kærester med ham, sådan som forholdet er lige nu. For ingen andre kan vide, hvad der er bedst for dig, bedre end du kan vide det. Du kender dig selv bedst, og derfor er det kun dig, der kan mærke, hvordan du helt præcis har det med situationen. 

Er du glad for at være kærester med ham? Har du følelser for ham der gør at du gerne vil blive ved med at være kæreste med ham?

Er der mere positivt end negativt i dit forhold med ham? Altså er du oftere glad sammen med ham, end du er ked af det/frustreret/irriteret?

Hvad ville gøre dig mest glad: at godtage, at han virkelig har ægte følelser for dig og forblive kærester med ham eller slå op med ham, fordi det ikke helt følelse som om, det er meningen, at det skal være jer to?

Den eneste måde, hvorpå du kan prøve at finde ud af hvad han tænker og føler er altså ved at spørge ham. Men hvis hans svar er, at han tænker og føler præcis, som han allerede har fortalt dig (at han synes du er perfekt, at han ikke ville ændre noget), så er det op til dig at gøre, hvad du har mest lyst til, og hvad der vil gøre dig mest glad. Mærk efter, hvad du vil og har lyst til. For hvis du finder ud af, hvad du vil, så kan det være nemmere at handle ud fra det end at skulle gætte dig frem til, hvorfor han gør som han gør. 

Jeg håber mine råd giver mening, og at du måske kan bruge dem til noget. Hvis du ikke kan, så skriv gerne ind igen. Eller hvis du får lyst til at spørge om eller dele noget andet :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym