Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-10-23T16:09:44: 2

Brevkassespørgsmål

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Indsendt af pige18 år


Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! 

Men…jeg er så genert over i skolen, jeg ved ikke hvad jeg skal sige til ham eller hvad vi skal snakke om. Jeg er på ingen på genert når vi bare er os to eller i offentligheden, men det som om at så snart vi er i skolen, så går det bare helt sort for mig. 

Hvad skal jeg gøre for at det kan blive bedre, for jeg vil jo mega gerne snakke med ham i skolen, synes det er så ærgerligt jeg ikke tør tale med ham :( 

Kh J 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-10-25T06:06:44 1
Rebecca

 Hej 

Hvad er det der gør at du er genert og ikke tør tale med ham ovre i skolen? Er der nogle årsager til at du har svært ved det når det specifikt er i skolen? Jeg tænker, at du skal starte med at spørge dig selv hvorfor det er, at du ikke kan tale med ham i skolen. Du skriver jo selv at når det bare er jer to eller når i er offentligheden så er der ingen problemer. Mit råd vil helt klart være, at du bare er dig selv som du hele tiden er overfor ham og så måske ikke tænker for meget over at i er på skolen, men mere at det er din kæreste og du er glad for ham. 

Det hele handler måske også om noget tilvænning, så hvis du bare begynder at tale til ham som du gør når i er alene eller i offentligheden, så kan det også være at det måske bliver nemmere at tale med ham på skolen også pludselig, så kan i også tale sammen på skolen. 

Men igen, jeg ved ikke om der ligger nogle underliggende ting som gør at du bliver genert og ikke tør tale med ham.

Jeg håber du kan bruge svaret til noget og ellers er du velkommen til at skrive herinde igen. 


Vh. Rebecca 


2021-10-26T09:49:20 1
Lotte

Kære du

Først og fremmest tillykke med kærligheden. Det er dejligt at høre, at du er glad.

Det kan sommetider godt være svært at vide, hvad man skal gøre og sige, når man er i en situation, hvor der er andre mennesker. Det kan være, at det er det du oplever? Man kan frygte, hvad andre vil tænke om en og forholdet. Omvendt kan det også være, at du er lidt usikker på, hvordan din kæreste egentlig gerne vil være kærester, når I er blandt andre mennesker. Man kan måske være lidt bange for at komme til at gøre noget, som ens kæreste ikke bryder sig om, når der er andre. Jeg ved ikke, om du kan genkende noget af det? Det er slet ikke sikkert, at det er sådan, du har det. Det kan dog være en hjælp, hvis du tænker over, hvad det er der gør, at du har svært ved at snakke med ham i skolen. Hvad det er, der gør, at det blokerer for dig. 

Jeg tænker, at din kæreste også har bemærket, at du har svært ved at tale med ham i skolen. Har han også svært ved at snakke med dig? Det kan måske være en hjælp, hvis du fortæller din kæreste, hvordan du har det. Du kan fortælle ham, at du virkelig ønsker, at I kommer til at snakke mere sammen i skolen. Han kan måske hjælpe ved, at det så er ham, der i starten starter samtalen eller går hen til dig, så du ikke skal tage første skridt. Med tiden kan det være, at du vil finde mere ro i det hele og ikke være ligeså nervøs for at snakke med ham i skolen. 

En anden mulighed kan også være, at du hjemmefra har tænkt over et eller andet du kan fortælle ham på dagen. Det kan fx være, at der skete noget sjovt i din familie i dagen før, som du har lyst til at dele med ham. Det behøver ikke at være en stor ting, men det kan måske hjælpe dig, hvis du allerede inden du tager i skole ved, hvad du gerne vil sige til ham, som en start og hjælp til dig.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp.


Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Mistet følelser?

Hej, jeg er en pige på 17 og jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 1,5 år og jeg har...

Snus??

Jeg har en kærste der tager snus og har gjort det lige fra jeg mødte ham første dag. Jeg får det...

Hvad har jeg gjort?

Hej brevkasseSå øhm ja, i går (den 18/12-21) var jeg sammen med nogen, den ene af dem var min ex ...

Er der ulovligt st være kærester med en på 13 år nå man selv er 16 år

Hej jeg ville høre og jeg må være kærester med en 13 år nå jeg er 16 år og hvad man må og hv...

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym