Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4515 spørgsmål og givet 7099 svar de sidste 16 år
2021-11-04T16:09:02: 1

Brevkassespørgsmål

Keep going or..??

Indsendt af pige21 år


Kære brevkasse, 

Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et perspektiv udefra set. Det er således, at jeg i en længere periode havde kigget lidt på en fyr oppe fra træningscenteret og det var tydeligt at han også kiggede tilbage.  Tilfældigvis har vi en del fællesvenner og fik i den sammenhæng sagt hej til hinanden, mens han talte med en fællesven af vores. Herefter begyndte vi at følge hinanden på Instagram og skrive med hinanden. Det er så endt ud med vi har haft to privat aftaler med vin, lange snakke og sex. Vi har senest set hinanden i weekenden hvor vi tog hjem efter at have været i byen sammen. Han var meget indstillet på, at vise mig frem overfor hans venner og kyssede mig også foran dem. Derudover indrømmede han selv, at han blev lidt jaloux over, at andre drenge gav mig opmærksomhed. Når det så er sagt, så har han alligevel udvist lidt røde flag i form af han har aflyst vores aftaler uden at følge op igen, samt har vi ikke skrevet sammen siden weekenden. Hvad er jeres bedste råd at gøre herfra? 

Jeg er jo meget interesseret i ham, dog ikke på kæresteplan, men mere som at vi skal nyde hinanden og så ikke være for forurettede. Min mavefornemmelse siger mig at han egentlig gerne vil, men han måske tvivler på mig og min interesse for ham. 



pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2021-11-10T11:48:58 1
Lukas

Hej med dig!

Du vil gerne have et perspektiv udefra på din situation, og det vil jeg forsøge mig på her. Som jeg kan læse mig frem til i dit spørgsmål, så vil du jo gerne have et casual forhold med denne fyr. Jeg tænker, at det derfor er oplagt at snakke med ham om hvad sådan en slags forhold indebærer. Du skriver at du gerne vil at i nyder hinanden og ikke bliver forurettede. Sæt ord på det sammen med ham, og hvis han siger, at han ønsker det samme, så ved i jo begge to, hvor i har hinanden, og det giver også en tryghed i jeres forhold.

Hvis du oplever at hans manglende opfølgning på aflyste aftaler og manglende kommunikation siden weekenden er røde flag, er det som du kan gøre enten at du affinder dig med det - hvis du kan og vil. Eller faktisk fortæller ham, at når en aftale bliver aflyst, så betyder det noget for dig, at den som aflyser husker at følge op på det. Hvis han gerne vil dig og jeres forhold, så vil han også prøve at gøre dette, og hvis ikke, så er han måske ikke det værd. 

Hvis i tager en snak om forholdet kan du jo også sige til ham, at hvis han har nogle behov eller ønsker, er han jo også velkommen til at dele dem, så snakken går begge veje.

I bund og grund handler det jo meget om, hvorvidt man har de samme værdier og ønsker i en relation. Derfor kommer man længst med ærlig og tydelig kommunikation, og derved mindskes chancerne for misforståelser også.

Selvom det er et forhold på et mere afslappet plan end et kæresteforhold, så er det alligevel vigtigt at rammerne bliver tydeliggjort og at i begge er tilfredse med hvordan det er.

Jeg håber mit perspektiv på din situation kan hjælpe, men ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen.

Med venlig hilsen Lukas.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym