Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-03-11T09:29:36: 1

Brevkassespørgsmål

Mit Chrush

Indsendt af pige12 år


Køre Ungzone, jeg er en pige på 12 år, der går i 7. Jeg flyttede skole I efteråret, og siden da har jeg været forelsket i en 9. Klasser. Jeg er mega forelsket i ham, og jeg tror også, at han er forelsket i mig, for han virker interesseret i mig, vi driller meget hinanden, og slås for sjov. Jeg prøver at give ham mange signaler, men han har aldrig haft en kæreste før, så jeg er ikke sikker på, at han hved hvad det betyder. På vores skole bliver vi drillet meget med, at vi er kærester, og det er vi ikke. Han tager på efterskole efter sommerferien, og jeg hved ikke hvad jeg skal gøre, da jeg ikke har særlig lang tid tilbage, inden han tager afsted. Det skal lige siges, at han er 15, så 2½ år ældre end mig. Men han er IKKE typen der bare vil have sex med en første dag. Hvad skal jeg gøre? Kh. En fortvivlet læser<3
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-03-13T02:42:10 1
Sofie

Kære du.

Tak for dit brev.

Hvor er det dejligt at du godt kan lide ham, og at i har det sjovt når i er sammen. Forelskelse er en dejlig følelse, men det kan også være rigtig svært at finde ud af, især fordi man ikke kan styrer sine egne følelser.

Som du selv skriver lader det til at han også rigtig godt kan lide dig, og den eneste måde hvorpå du kan finde ud af om han også godt kan lide dig, er ved at fortælle ham hvordan du har det. Du kan eventuelt tale med en veninde, eller en anden du er tryg ved om det først, så du kan føle dig helt klar til at snakke med ham :)

Det er rigtig nervepirrende at fortælle en hvordan man har det med vedkommende, men det er lettende at få sagt, og livet handler om at tage de chancer man får. 

Hvis det ikke går i mellem jer, ved jeg at du igennem livet vil møde mange forskellige og spændende mennesker, som også kan give dig en masse glæde.

Jeg håber du kan bruge disse råd.

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym