Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-03-19T17:07:33: 3

Brevkassespørgsmål

Pigen der gør ALT!

Indsendt af pige14 år


Hej jeg er 14år og jeg har en kæreste vi har været kærester i ca. 2 uger så det er maget nyt men jeg hved ikke hvad jeg skal gøre fordi jeg synet at jeg gør det hele jeg spøre om vi skal gå en tur. Jeg går hen og sandaler til han i skolen. Jeg stiller spørsmål til ham. Han gør ikke noget! ???? og vi gik en tur og jeg går lidt tætter på ham fordi at jeg vil Holde ham i hånden men han går bare næsten inde i busken. Men vi har det mega akavet og jeg vil gerne holde ham i hånden og jeg vil også kysse ham men det burde være drengen der tager skridtet og ikke pigen men jeg føler at det er mig der skal gøre det hele ???? jeg håber at du/i forstår. Kh pigen der gør alt????
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-03-23T09:59:29 2
Lukas

 Hej med dig!

Først og fremmest vil jeg sige at det er dejligt at høre at du har en kæreste, men at det er ærgerligt at du føler, at du gør alt i jeres forhold. Det er i hvert fald ikke meningen at du skal have det sådan! 

Det behøver dog ikke være drengen der skal tage det første skridt, men hvis du gerne vil have at han gør det, er det også helt ok. Problemet kan måske være, at han ikke ved hvad du forventer af ham. Et godt råd her er at snakke med ham og dele dine tanker omkring det hele. Hvis du gerne vil holde i hånden med ham og kysse ham kan du prøve at fortælle ham det er nogle af de ting du gerne vil med en kæreste, og måske kan han så fortælle hvad han forventer eller hvorfor han ikke har gjort nogle af de ting på egen hånd endnu. Måske er han genert eller nervøs!

Jeg håber du finder ud af det og mega held og lykke med forholdet! Husk du er altid velkommen til at skrive ind igen hvis du får brug for det.

Med venlig hilsen Lukas.

2022-03-23T10:03:07 1
Sofie

 Kære du. 

Tak fordi du skriver ind til brevkassen.

Dejligt at du har en kæreste du er glad for. 

Hvis du er utilfreds med nogen ting omkring jeres forhold ville jeg forslå dig at du taler med ham om det, måske er det ikke noget han tænker over.

Det kan også sagtens være at han er nervøs, eller måske er bange for at gøre noget "forkert" hvis han ikke har haft en kæreste før.

Men alt i alt er mit bedste råd at du taler med ham, så han kan forstå hvad du tænker, og så du kan forstå hvad han tænker, og hvordan han har det. Kommunikation er det bedste redskab i et forhold :)

Jeg håber du kan bruge mit råd.

- Sofie

2022-03-23T12:51:24 1
Marissa

Hej,

Det er helt forståeligt, at du føler dig frustreret over, at du ikke rigtig får noget tilbage, når du forsøger at sende tydelige signaler og selv gør en stor indsats. Det er generelt hårdt, når man i forhold (kærester, venskaber osv.) giver meget af sig selv men ikke rigtig føler, man får noget igen af den anden person. 

Der kan være mange årsager til, at han opfører sig, som han gør, men hvis jeg skal give mit ærlige råd, så er den bedste løsning oftest bare at spørge personen ligeud. Simpelthen gå til ham (eller skrive til ham) og spørge ham direkte, om der er noget galt, eller om der er en grund til, at han ikke søger dig mere. For det kan være, at han bare er genert eller usikker og derfor først bliver opmuntret ved, at du fortæller ham, at du har brug for mere end det han giver dig på nuværende tidspunkt. 

Hvis han dog ikke vil åbne sig op og fortælle, hvad der holder ham tilbage, og hans adfærd ikke ændre sig, så kan det være, at du måske er nødt til at overveje, om du vil blive i et forhold, der gør dig så frustreret. For uanset hvilket forhold man har, så bør det gode helst gerne fylde mere end det dårlige. Så hvis du føler, at det er for hårdt for dig og egentlig ikke gør dig glad, så kan det være, at det bare ikke er meningen, at det skal være jer to. Og det er helt okay. Det betyder bare, at han så måske ikke nødvendigvis kan være den type kæreste, som du har brug for. 

Så hvis du vælger at gå til ham og undersøge, hvad der foregår, og han viser, at han er åben for, at I kan arbejde på tingene, så er det jo bare skønt. Men hvis han ikke kan give dig det, du har brug for, så er det i sidste ende kun dig selv, der kan mærke efter, om det så er værd at forblive kærester. 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig lidt på vej, og at du finder en løsning, så du ikke skal forsætte med at gå og være frustreret. Skrive endelig ind igen, hvis du får lyst til det :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym