Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-03-29T16:38:16: 2

Brevkassespørgsmål

Tør ik sige det

Indsendt af pige13 år


Hej ungzone.

Jeg er en 13 årig pige der ikke helt ved om jeg skal fortælle min bedsteveninde om mit crush. 
Jeg har været forelsket i ham de sidste 4 år og jeg har ikke turde sige det til NOGEN. Ikke engang min bedsteveninde som fortæller mig om alle hendes crushes osv.. Jeg er ret sikker på at det er en rigtig forelskelse for jeg kan ikke stoppe med at tænke på ham og jeg smiler hver gang han siger noget og jeg synes han er sygt sjov og griner altid af hans jokes og mange andre tegn...;) En af grundene til at jeg ikke tør sige det til min bedsteveninde er at jeg altid er den første til at svine mit crush til og når min bedsteveninde spørger om jeg kan lide ham skynder jeg mig altid at sige "NEJ SKU DA" eller noget i den stil. 

Håber i kan hjælpe...;)

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-04-02T02:15:28 1
Signe

Kære du.

For det første synes jeg, at det lyder rigtig dejligt, at du føler, at du er forelsket eller har et crush. Det er en skøn følelse, og det lyder jo dejligt, at du smiler og griner, hver gang du er i hans selskab.

I forhold til om du skal fortælle hende det, synes jeg, at du skal mærke efter, om du har lyst til at fortælle hende det, for det lyder til, at du ellers har haft lyst til at holde det for dig selv, når du har været afvisende over for hende, når hun har spurgt. Men det kan være, at din bedsteveninde allerede har luret, at du kan lide ham, siden hun har spurgt dig flere gange, om du kan lide ham. Det kan man jo sommetider se, hvis man er lige så gode veninder, som I er. I det tilfælde kan du jo fortælle hende sandheden, næste gang hun spørger dig, for det kan være rigtig dejligt at have en at dele ens tanker med. Jeg er også helt sikker på, at hun ville elske, at I begge to kunne sidde og snakke om hinandens crushes og udveksle erfaringer. Det gør mine veninder og jeg i hvert fald ofte.

Jeg studsede lige over, at du skrev, at du ”altid er den første til at svine ham til.” Jeg går ud fra, at det gøres i sjov eller i en god intention, men husk at sørge for, at det ikke sårer nogen, når du gør det, for det er ikke en rar følelse :)

Jeg håber, at du kunne bruge svaret til noget, ellers må du altid skrive herind igen.

Kærlige hilsner

Signe

2022-04-03T05:57:46 1
Sofie

Kære du.

Forelskelse kan være rigtig svært at håndtere på grund af de mange følelser der suser igennem kroppen, men en ting jeg ved omkring det er, at det er så rart at fortælle en man stoler på om det, f.eks. ens bedstevinde.  

Hvis hun er din bedsteveninde vil hun også 100% støtte dig og hjælpe dig med det, og hvis ikke hun gør det, er hun nok ikke værd at samle på. I hvertfald er det rigtig rart at få det sagt til en :)

Så kan hun måske også hjælpe dig med hvordan du skal håndtere det overfor ham du godt kan lide. Det kan være utroligt svært, men hvis du ikke fortæller ham drengen om det, ved han heller ikke hvordan du har det. Måske kan han også rigtig godt lide dig :)


Håber du kan bruge disse råd!

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym