Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4125 spørgsmål og givet 6739 svar de sidste 14 år
2022-04-15T20:52:39: 1

Brevkassespørgsmål

Akavet :/

Indsendt af pige13 år


Hej jeg er en pige det er 13år gammel. og jeg har en kæreste som jeg er rigtig glad for men problemet er når vi sammen har vi det er rigtig akavet. der er akavet stilhed og vi kan ikke rigtig få en samtale i gang. jeg vil virkelig gerne have det her til at fungere. så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. hilsen pigen med det akavet forhold:/

Håber i kan hjælpe mig:)

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-04-16T06:16:12 1
Sofie

 Hej med dig.

Dejligt at du er glad for din kæreste :)

Jeg kan godt forstå det er ubehageligt for dig hvis der er akavet stilhed. 

Her ville jeg forslå dig at finde ud af hvilke fælles interesser i har, som i kan tale om. Jeg tænker at i er blevet kærester fordi i har fundet noget i har til fælles.

I kan også prøve at tage ud og opleve nogle ting sammen, på den måde kan man også skabe nogle nye samtalemner. I kan også spille brætspil og sådan for at få en samtale op og køre :)

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym