Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-07-04T22:36:11: 2

Brevkassespørgsmål

Ser ekskæreste igen

Indsendt af dreng25 år


Hej.

Jeg står i en situation..

Mig og min kæreste slog op for 4 måneder siden, det vae hende der gjorde det endeligt forbi.

Vi har skrevet lidt sammen, og ved hvad der gik galt - hvilket gjprde at vi mødtes og snakkede sammen.

Det var en vildt god aften og vi var enige om at blive ved med at ses - og nok give os en chance.

Nu er det så bare her et stykke tid efter sr vi har snakket lidt mere - og jeg kom ind på st jeg ikke har lyst til at se andre..

Det kunne hun ikke rigtig love mig fordi hun følte at så var ci kærester igen lige med det samme...

Det er en mærkelig situation, for jeg vil hende virkelig og kan mærke og høre hun også elsker mig og vi er så glade for hinanden - og er enige om alle de andrw ting..

Og jeg kan jo godt se det, hvis vi siger vi ikke er sammen mwd andre, så er vi jo kærester - og vi ville gerne gage det stille og roligt.... Men på den anden side, gør det mig også ked af det at gå i kan jeg mærke... Men vil hende og os så meget.

Hvad tænker andre?

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-07-13T10:07:47 1
Josefine

Kære dig

Tak for du skriver ind og deler dine tanker. Jeg kan godt se, at det er en svær situationen, og jeg forstår både dig og din ekskæreste vildt godt.

Jeg vil umildbart sige, at du skal give den lidt tid, og se om hun ikke skifter mening, nu hvor hun elsker dig, og det virker som om I har løst jeres problem. Nu hvor I er slået op, så tror jeg heller ikke, at det vil gavne jer at finde sammen lige med det samme. Jeg ved godt, at der er gået 4 måneder, men noget af den tid, er også blevet brugt på at være i kærestesorg, kunne jeg forestille mig. Så er 4 måneder pludseligt ikke så længe, hvis I både skal nå at være kede af det, og så ryge ind i forelskefasen igen.

Dog vil jeg heller ikke råde dig til at vente i 100 år, da der heller ikke kommer noget godt ud af det, og det kan være, at din ekskæreste aldrig vil være exclusive. Prøv at overveje, hvor længe du cirka vil kunne vente, og så se tiden an. Evt. også snak med hende om, hvordan du har det. Skal I se mindre til hinanden af den grund, eller vil det blot gøre det endnu svære?

Jeg håber, du kunne bruge mit svar, ellers må du meget gerne skrive ind igen.

Venlig hilsen

Josefine 

2022-07-15T09:50:05 1
Nicole

 Kære du.

Kærlighed er en svær størrelse og jeg kan godt forstå, at det er en svær situation at stå i, da du befinder dig i en "venteposition" indtil hun finder ud af hvad hun vil. 

Jeg tror, at det ville give god mening at prøve at lade hende være for en stund, så hun kan mærke helt efter hvad hun gerne vil. Det er ikke fair over for dig, at du skal gå rundt og vente på at hun er klar, men samtidig kan det også være utroligt svært for hende at mærke efter, hvis I hele tiden ses og alt er tilbage ved det "gamle". Jeg vil derfor også foreslå, at I tager en snak om, hvad der gik galt sidst i var kærester, da det der vigtigt for jeres nye forhold, at I finder nogle løsninger på de problemer I havde, da det ellers vil være svært at få det til at fungere. Jeg tænker også umiddelbart, at det er der hendes bekymringer ligger i og med, at hun ikke vil være kærester lige nu, for hvad nu hvis forholdet bliver præcis det samme som før, hvor det jo ikke fungerede? Få talt om hvad der gik galt og hvad I begge kan gøre bedre, for at jeres nye forhold kan fungere :-)

Til slut vil jeg dog også sige, at du selvfølgelig ikke skal byde dig selv at vente i alt for lang tid, for jeg kan godt forstå, at det ikke er særlig sjovt at vente, når du bare gerne vil være sammen med hende. Det er altså okay, at du på et tidspunkt stiller et krav om at I får talt sammen og finder ud af om I skal være sammen igen eller ej, da du ellers vil være i venteposition hele tiden og ikke have mulighed for at komme videre - og den mulighed skal du altså have. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. 

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym